breaking news Νέο

Από την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη σε Αλεξάνδρεια και Βέροια…

Από την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη σε Αλεξάνδρεια και Βέροια…

Προσερχόμενος χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, έγινε δεκτός από το Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, νυν και πρώην Αντιδημάρχους, πρώην Δημάρχους «Καποδιστριακών» Δήμων της Ημαθίας, στελέχη και φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ίδιος δεν έκρυψε το θαυμασμό του για την αίθουσα. «Είναι καταπληκτική η αίθουσα που έχετε εδώ», είπε παίρνοντας θέση στο πάνελ της συνέντευξης τύπου, που δόθηκε στα τοπικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο ίδιος, λίγο πριν ξεκινήσει την εισαγωγική του ομιλία, δικαιολογήθηκε για την καθυστερημένη άφιξή του στο Δημαρχείο της πόλης, προερχόμενος από την Αλεξάνδρεια.

«Καθυστερήσαμε, γιατί πέρα από τα όσα είχαμε να δούμε και να συζητήσουμε εντός του χώρου της δομής των προσφύγων στην Αλεξάνδρεια, κάποιοι από αυτούς εξήλθαν από το κέντρο, για να μας εκθέσουν προβλήματα και δεν είχαμε μεταφραστή. Όπου, βέβαια, να σας αναφέρω, οι πρόσφυγες είναι ο τομέας μου», ανέφερε ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο σχόλιό του που αφορούσε στη συνεργασία με το ΛΑΟΣ, είχε να πει : «Είπα ότι το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε πολλά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσει και κάποια λάθη, όπως το ότι επιτρέψαμε να συμμετάσχει στη συγκυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα. Επίσης πρέπει οι κομματικοί κύκλοι να είναι μικροί και στον κρατικό μηχανισμό οι προσλήψεις να γίνονται με ΑΣΕΠ, για να μην καταρρέει το κράτος μετά από εκλογές». Τέλος, κληθείς ο κ. Ανδρουλάκης να τοποθετηθεί πάνω στο ερώτημα, για το ποιές είναι οι εγγυήσεις σ' αυτά που υπόσχεται ο νέος φορέας, επεσήμανε : «Έγινα γραμματέας του κόμματος και ευρωβουλευτής χωρίς να κάνω ρουσφέτια. Το αυτί του ελληνικού λαού πρέπει να μάθει να ακούει αλήθειες. Αν έκαναν μεγάλη ζημιά Τσίπρας, Καμμένος και Σαμαράς, είναι γιατί στην κρίσιμη ώρα πούλησαν μεγάλα ψέματα. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η διχόνοια. Τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έπρεπε να αντιμετωπίσουν μαζί το πρόβλημα, να εκπονήσουν ένα σχέδιο και να κάνουν το δικό τους μνημόνιο για έξοδο από την κρίση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής