breaking news Νέο

ΑΓΚΑΘΙΑ: Η διοίκηση προγραμματίζει τη νέα χρονιά

ΑΓΚΑΘΙΑ: Η διοίκηση προγραμματίζει τη νέα χρονιά

Μπορεί να ολοκληρώθηκε τυπικά και ουσιαστικά η χρονιά για την Νίκη Αγκαθιάς και να σταμάτησαν οι προπονήσεις μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών της, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η διοίκηση της παραμένει αδρανής και δεν προγραμματίζει την επόμενη χρονιά.

Βέβαια η αλήθεια είναι οτι παραμένουν ανοιχτά πολλά μέτωπα για τους “μαυρόασπρους” της Αγκαθιάς που επι πλεον έχουν απέναντί τους την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής χρονιάς την οποία φιλοδοξούν να ξεπεράσουν.

Αρχικά θα πρέπει να προσληφθεί ο προπονητής της νέας περιόδου που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο ίδιος που βρίσκονταν στο τιμόνι της ομάδας και την χρονιά που ολοκληρώθηκε: ο Σταύρος Κωστογλίδης. Και αφού δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές να μπουν οι στόχοι και σύμφωνα με τους στόχους να στηθεί και το ρόστερ της ομάδας.

Ολα αυτά όμως για να γίνουν χρειάζεται προηγουμένως να αναβαπτιστεί η διοίκηση πιθανότατα με κάποιες αλλαγές και προσθήκες.

Συνεπώς θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση που υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί το πολύ μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και αφου ανανεώσει την εμπιστοσύνη των μελών της ομάδας, θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα, έτσι ώστε μέσα στον Ιούλιο να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Φέτος εξ άλλου την ομάδα της Αγκαθιάς την απασχολεί ένα πρόβλημα λιγότερο και αναφερόμαστε βέβαια στο γήπεδο που φρόντισε να το λύσει μια για πάντα από την περσινή περίοδο και μπορεί να ρίξει το βάρος των προσπαθειών της στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής