breaking news Νέο

Ο Γιάννης Παπαγιάννης στη Ν. Νικομήδεια, στη Ν. Λυκογιάννη και στην Πατρίδα

Ο Γιάννης Παπαγιάννης στη Ν. Νικομήδεια, στη Ν. Λυκογιάννη και στην Πατρίδα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη σε τοπικές κοινότητες του δήμου, στη Ν. Νικομήδεια, στη Ν.Λυκόγιαννη και στην Πατρίδα. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια" ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε για μία ακόμη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, κοντά στους δημότες και άκουσε τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα τους για την εγκατάλειψη που έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια, την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα τους. 

Ο κύριος Παπαγιάννης δεσμεύτηκε πως οι δημότες θα απολαμβάνουν ισότιμη αντιμετώπιση από την 1η Σεπτεμβρίου, πως ολοκληρώνονται βασικά έργα υποδομής, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, που έμειναν στη σφαίρα των υποσχέσεων των διοικούντων. Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του κυρίου Παπαγιάννη, η καθαριότητα, η ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών, η αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα, ο εκσυγχρονισμός του τοπικού οδικού δικτύου. 

"Εγώ δεν χρειάζομαι χάρτη για να έρθω εδώ, όπως αυτοί που σας θυμούνται μόνο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες β' κατηγορίας, η εποχή που οι κοινότητες αφέθηκαν στο έλεος του Θεού τελειώνει. Δεν θα αφήσουμε τα χωριά μας να ερημώσουν", δήλωσε ο κύριος Παπαγιάννης και πρόσθεσε:"Η απαξίωση των τοπικών κοινοτήτων σημαίνει απαξίωση του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα, σημαίνει διάλυση της ραχοκοκκαλιάς της τοπικής μας οικονομίας. Και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Εμένα θα βαρεθείτε να με βλέπετε! Θα είμαι εδώ, παρών, για να επιλύουμε τα προβλήματα άμεσα", κατέληξε. 

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής