breaking news Νέο

Μορφές και οι Dalton's οι νικητές στα 2 εναρκτήρια παιχνίδια του Νοσταλγία 2019

Μορφές και οι Dalton's οι νικητές στα 2 εναρκτήρια παιχνίδια του Νοσταλγία 2019

Με δύο παιχνίδια σε ταυτόχρονα γήπεδα έγινε η έναρξη του φετινού τουρνουά Νοσταλγία 2019. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Βικέλας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με την τελική επικράτηση της ομάδας Μορφές με σκορ 42-47 ενάντια στους MorfisWood. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του 2ου γυμνασίου, οι Dalton's απεδρασαν με νίκη ενάντια στους Havana με σκορ 68-40.

Κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο οι Μορφές με μπροστάρη τον Ιωσηφίδη, που σκοράροντας τρία τρίποντα, έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα. Μέχρι τότε τα αδέλφια Χατζηκυριακίδη με σκόρερ το Σάββα κρατούσαν την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Τρομερός και ο Καραμίχοs, που όταν έκαιγε η μπάλα, έδωσε λύσεις.

Κερδίζοντας στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα η ομάδα του  Μόρφη, μετά από μια κατάρρευση αμυντική στο 3ο δεκάλεπτο έχασε τα ηνία του αγώνα και το ροζ φύλλο. Τρομερός ο νεαρός Μόρφης που ακολούθησε τον πατέρα του στο σκοράρισμα και ο Καπετανόπουλος με τον Κασαπίδη προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

MORFISWOOD: Μόρφης Κ. 9(3), Τυριντζής, Κασαπίδης 6, Καπετανόπουλος 7(1), Τουμαράς 3(1), Χατζησάββας 2, Μόρφης Α. 14(2),Χατζηκώστας 1.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφορίδης 4, Καραμίχος 10(2), Κολιός, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 3, Χατζηκυριακίδης Σ. 13, Χατζηκυριακίδης, Ιωσηφίδης 15(3), Τριγώνης, Τόκας 2.

 

Δυναμικά μπήκαν οι Dalton's του Σιάσιου, δείχνοντας τα δόντια τους από την αρχή. Με έναν τρομερό υιό Καραθανάση να είναι αλάνθαστος από τα 6,75, έβαλαν τις βάσεις για μια άνετη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Καραγιαννόπουλος με τον Πετρόπουλο κυριάρχησαν στο ζωγραφιστό και τα αδέλφια Μπογδαμπεϊδη υπό τις άγρυπνες ασίστ του πατέρα τους σκόραραν από μέση απόσταση.

Το jet lag φαίνεται ότι επηρέασε την ομάδα του Κοντοκώστα, που εμφανίστηκε ζαλισμένη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι Μυτιλέκαs και Ζήνδρος προσπάθησαν από μακριά, ο Καπαγερίδης έτρεξε και ο Τιτάνας Καρανάσιος έδωσε μάχες στη ρακέτα, αλλά δεν ήταν αρκετά, για να προβάλουν αξιόμαχη αντίσταση.

DALTON'S : Πετρόπουλος 10, Καραθανάσης Δ. 7, Σιάσιος 6, Μπογδαμπεϊδης Ν. 2, Αχτσής 2, Παπαγιάννης, Καραθανάσης Φρ. 22(4)Καραγιαννόπουλος 7, Κλωναράς 7(1), Μπογδαμπεϊδης Γ 7, Μπογδαμπεϊδης Σ. 6.

HAVANA: Παπαοικονόμου 4, Μυτιλέκας 1, Κοντοκώστας 2, Καρανάσιος 3, Μόσχου, Μποροδήμος 5, Τσιάρας 4, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 3, Ζήνδρος 6, Καπαγερίδης 4, Αργυρόπουλος 6.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής