breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα "Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύγχρονο αυτοδιοικητικό περιβάλλον"

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 26/09 οι εργασίες της Διημερίδας, που συνδιοργανώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με τίτλο: «Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», που ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 25/09, στο ξενοδοχείο Grand Hotel. Τη διημερίδα χαιρέτησαν, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπολέως κκ Βαρνάβας, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Βαλεργάκης, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου και η Αντιπρόεδρος κ. Άννα Λιγωμένου. Τη διημερίδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 αιρετοί, υπάλληλοι και νομικοί σύμβουλοι Δήμων από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν θεματικές παρουσιάσεις από αρμόδιους υπαλλήλους του Ελεγκτικού συνεδρίου για ζητήματα που αφορούν τα δημοσιονομικά, οικονομικά και διοικητικά των Δήμων.

Επίσης, στο πλαίσιο της διημερίδας, πραγματοποιήθηκε και δράση ενημέρωσης από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών «Ο Άγιος Λουκάς» Χαρίεσσας Ημαθίας σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών, ενώ ο Πρόεδρος της  ΠΕΔ/ΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, βράβευσαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λευτέρη Παμπουχίδη για τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά του Συλλόγου, ο οποίος αριθμεί πλέον των 4.000 εθελοντών δωρητών μυελού των οστών.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής