breaking news Νέο

Συνάντηση Γιάννη Παπαγιάννη με εργαζόμενους στην ΚΕΠΑ Βέροιας

Συνάντηση Γιάννη Παπαγιάννη με εργαζόμενους στην ΚΕΠΑ Βέροιας

Αντιπροσωπεία εργαζομένων στην ΚΕΠΑ δέχτηκε στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης.

Στην εκτενή συζήτηση που ακολούθησε ο κύριος Παπαγιάννης κατέγραψε τα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ΚΕΠΑ, ιδιαίτερα την έλλειψη προσωπικού που βάζει "φρένο" στις δράσεις του φορέα και είχε την ευκαιρία να τους παρουσιάσει βασικές πτυχές του προγράμματος της παράταξης του, με σημείο αναφοράς τον πολιτισμό και την κοινωνική πολιτική.

"Το πολυτιμότερο κεφάλαιο της δημοτικής μας αρχής είστε εσείς, οι εργαζόμενοι του δήμου. Γνωρίζουμε καλά πως εργάζεστε κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές, με μοναδικό όπλο το φιλότιμο και την ευσυνειδησία.

Η πρώτη μου κίνηση μόλις εκλεγούμε", δήλωσε ο κύριος Παπαγιάννης, "είναι να καλέσω όλους εσάς, τους συνεργάτες μας, ώστε να βρούμε έναν κοινό βηματισμό, προς όφελος των πολιτών του δήμου Βέροιας. Με σεβασμό και αξιοκρατία, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Δεσμεύομαι πως θα κάνουμε το παν για την επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους εσάς. Σας είμαι ευγνώμων για όλα όσα προσφέρετε στη Βέροια", κατέληξε. 

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής