breaking news Νέο

Καλοτάξιδα!

Καλοτάξιδα!

Μόνο 3 ώρες και 57 λεπτά θα διαρκεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με την ονομασία intercity express, του οποίου η εφαρμογή αρχίζει τη Δευτέρα 20 Μαΐου και θα είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο σιδηροδρομικό δρομολόγιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δημοσιοποίησε ότι το δρομολόγιο τύπου εξπρές θα ξεκινά στις 6:25 το πρωί. Το αντίστοιχο δρομολόγιο από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται στις 6.20 το πρωί, ενώ θα διαρκεί 4 ώρες και 10 λεπτά!

Το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα θα σταθμεύει στη Λάρισα και στον Παλαιοφάρσαλο. Το αντίστοιχο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη θα σταθμεύει στο Λιανοκλάδι και στη Λάρισα. Τα υπόλοιπα δρομολόγια Intercity θα διαρκούν 4 ώρες και 9 λεπτά (Θεσσαλονίκη - Αθήνα) και 4 ώρες και 23 λεπτά (Αθήνα - Θεσσαλονίκη). Σημειωτέον πως τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με δυο υφιστάμενα τρένα, στα οποία έγιναν εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες αναβάθμισης. Επίσης, για τα δυο συγκεκριμένα υπογράφτηκε νέα συνεργασία με εταιρία catering σε ό,τι αφορά τα κυλικεία.

Καλοτάξιδα τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα και τούμπαλιν, τα οποία αναμένεται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και των Ημαθιωτών με τον τρόπο που θα εκτελούνται και τα όσα θα προσφέρουν!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής