breaking news Νέο

Επισκέψεις Γιάννη Παπαγιάννη στην Πατρίδα, στη Ραχιά, στη Βεργίνα, στον Τριπόταμο, στους Γεωργιανούς και στη Φυτειά

  • Επισκέψεις Γιάννη Παπαγιάννη στην Πατρίδα, στη Ραχιά, στη Βεργίνα, στον Τριπόταμο, στους Γεωργιανούς και στη Φυτειά
  • Επισκέψεις Γιάννη Παπαγιάννη στην Πατρίδα, στη Ραχιά, στη Βεργίνα, στον Τριπόταμο, στους Γεωργιανούς και στη Φυτειά
  • Επισκέψεις Γιάννη Παπαγιάννη στην Πατρίδα, στη Ραχιά, στη Βεργίνα, στον Τριπόταμο, στους Γεωργιανούς και στη Φυτειά

Συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου Βέροιας.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια" ο κύριος Παπαγιάννης έγινε παντού δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους κατοίκους και άκουσε με προσοχή τα δικαιολογημένα παράπονα τους για την πλήρη απουσία της δημοτικής αρχής, για την καθαριότητα, για το οδικό δίκτυο, για τα δίκτυα αποχέτευσης, για τα προβληματικά σχολεία, για τις πλατείες, τις παιδικές χαρές κ.α.

Σε σχετική δήλωση του ο κύριος Παπαγιάννης σημείωσε τα εξής:

"Σε όλες τις επισκέψεις μας στις τοπικές κοινότητες η εικόνα είναι ίδια: εγκατάλειψη, αδιαφορία, υποβάθμιση. Οι συνδημότες μας απαιτούν επιτέλους ΣΕΒΑΣΜΟ, να ενδιαφερθεί κάποιος πραγματικά για τις ανάγκες τους. 

Ακούμε παντού πως βιώνουν εδώ και χρόνια τον απόλυτο αποκλεισμό από τη διοίκηση Βοργιαζίδη, πως το υποκριτικό τους "ενδιαφέρον" εκδηλώνεται μερικές ημέρες πριν τις εκλογές. 

Δεσμεύομαι σε αυτούς τους ανθρώπους που κρατούν -παρά τις δυσκολίες- ζωντανές τις τοπικές κοινότητες πως αυτή η απαράδεκτη κατάσταση ανατρέπεται από την 1η Σεπτεμβρίου. 

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε καθημερινά παρόντες, στο πλευρό τους, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην πραγματοποίηση βασικών έργων υποδομής, θα αποδείξουμε με πράξεις πως δεν τους έχουμε στο περιθώριο. 

Η εμπιστοσύνη στο συνδυασμό ελπίδας και νίκης "Δικαίωμα για νέα Βέροια" φέρνει μια νέα, καλύτερη, πιο αισιόδοξη μέρα για τις κοινότητες μας. Με ευημερία, αλληλεγγύη  ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, με εθνική αξιοπρέπεια, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα", κατέληξε.

 

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

"Δικαίωμα για νέα Βέροια"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής