breaking news Νέο

Καβάσιλα, Ξεχασμένη και Κεφαλοχώρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης

  • Καβάσιλα, Ξεχασμένη και Κεφαλοχώρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης
  • Καβάσιλα, Ξεχασμένη και Κεφαλοχώρι επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης

Χωριά του πρώην Δήμου Αντιγονιδών επισκέφτηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης. Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, επισκέφτηκε και μίλησε στην Καβάσιλα, την Ξεχασμένη και το Κεφαλοχώρι.

 

Οι ομιλίες του είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό διότι αποδόμησε πλήρως το περιεχόμενο και τους ισχυρισμούς του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, ο οποίος μόλις χθες μίλησε στην ίδια περιοχή.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

 

Ισχυρίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, ότι διέθεσε κονδύλια στο  κοινωνικό έργο της Δημοτικής Αρχής.

 

"Υπάρχει αναφορά εργαζόμενου στο κοινωνικό φροντιστήριο, που περιγράφει καταστάσεις τριτοκοσμικές και απρεπή συμπεριφορά προς τους εθελοντές του χώρου. Ειδικότερα, αναφέρεται ότι έκαναν μάθημα σε χώρους χωρίς θέρμανση καθ΄όλη τη διάρκεια του χειμώνα, υποχρεώνονταν να αγοράζουν τους μαρκαδόρους με δικά τους χρήματα(!) και φωτοτυπίες επιτρέπονταν να βγάζουν μόνο πρωινά στο Δημαρχείο!

Αυτή είναι η στάση απέναντι  σε ανθρώπους που εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή προσφέρθηκαν να συνδράμουν σε παιδιά  οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα".

 

Ισχυρίστηκε επίσης ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι για το θέμα της αντιμετώπισης των κουνουπιών, βρίσκεται στο "εδώλιο του κατηγορουμένου" (είναι τα δικά του λόγια...), επειδή διέθεσε περισσότερα χρήματα από το παρελθόν για το έργο της καταπολέμησης.

 

"Ουδέν ψευδέστερον. Στο εδώλιο βρίσκεται διότι το ποσό που η πολιτεία διέθεσε, υπερέβαινε το όριο των απευθείας αναθέσεων και για να δώσει το έργο σε εταιρεία της "συμπάθειάς του", το "έσπασε" σε τέσσερα κομμάτια και τα έδωσε όλα στην ίδια εταιρεία με απευθείας ανάθεση. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας κινητοποιήθηκαν, όταν ανταγωνίστρια εταιρεία κατήγγειλε το γεγονός   και ο Δήμαρχος Γκυρίνης σωστά βρίσκεται στο εδώλιο".

 

Ισχυρίστηκε τέλος ότι οι οικονομικές απολαβές είναι που με οδηγούν στο να επανέλθω στα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

"Τον ενημερώνω, καθότι και πάλι συλλαμβάνεται ανίδεος, ότι είμαι συνταξιούχος και ως εκ τούτου δεν δικαιούμαι Δημαρχιακή αποζημίωση, παρά ένα ευτελές ποσό, το οποίο και του το χαρίζω αν το θεωρεί άξιο λόγου".

 

Σημείωσε επίσης ότι είναι πρωτοφανές στα χρονικά, εν ενεργεία Δήμαρχος να τρέμει τόσο στην ιδέα της πολιτικής αντιπαράθεσης και να κρύβεται,  αναφερόμενος στο θέμα του Debate που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Avena και που μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος με αστείες προφάσεις αρνείται να συμμετάσχει.

 

Μια πολιτική ημέρα ουσίας και αποκαθήλωσης. Ουσίας σε ότι αφορά την πρόταση Χαλκίδη και συνεργατών και αποκαθήλωσης του ούτως ή άλλως απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη.

 

Γραφείο Τύπου

"Δύναμη Ανατροπής 

 Νέα Σελίδα"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής