breaking news Νέο

Νοσταλγία 2019 : Πανδαισία αγώνων το Σαββατοκύριακο

Νοσταλγία 2019 : Πανδαισία αγώνων το Σαββατοκύριακο

Ένας αγώνας το Σάββατο 18 Μαϊου για τον Α Όμιλο και δύο αναμετρήσεις για το Β όμιλο του Νοσταλγία 2019.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στον Προμηθέα τα Παρτάλια δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Morfis Wood, τους οποίους κέρδισαν με σκορ 61-36. Στο δεύτερο παιχνίδι που άρχισε με καθυστέρηση στο ΕΑΚ οι Οklaχωμα άνοιξαν την αυλαία του Β Ομίλου με νίκη απέναντι στους εκπληκτικούς Basket Gurus με σκορ 64-35. Και στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι Bad Boys επιβλήθηκαν των νεοφώτιστων Άχθος Αρούρης με σκορ 52-37.

 

Φουριόζοι οι πρωταθλητές και έχοντας αρκετές λύσεις στον πάγκο μπήκαν δυνατά από την αρχή, με το συνήθη ύποπτο ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗ και τον αρχηγό Εμμανουηλίδη σε εκπληκτική μέρα σκόραραν από παντού. Εγγύηση ο Παππάς μέσα στη ρακέτα μάζεψε αρκετά σκουπίδια και τα έκανε καλάθια!

Δύσκολο παιχνίδι για την αρμάδα του Μόρφη που εγκλωβίστηκαν στα ψηλά κορμιά των αντιπάλων. Ο Καπετανόπουλος πλήγωσε από μέση απόσταση, ο αρχηγός σταθερή αξία και ο Κασαπίδης ασταμάτητος, έσωσαν τα προσχήματα.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλίδης 14(2), Γεωργόπουλος, Δούμας, Παππάς 11, Μπέρσος 8(2), Τσακίρης 4, Εμμανουηλίδης 18, Σπορέλας 1, Μπεσλίκας 5.

MORFISWOOD: Τυριντζής 3, Χατζηκώστας, Κασαπίδης 2, Τουμάρας 2, Μόρφης Κ. 3(1), Χατζησάββας 5(1), Μόρφης Α. 9(1), Καπετανόπουλος 12(1).

 

Μόνο... χώμα... δεν ήταν η ομάδα του Μπεκιαρίδη που έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και έβαλε δύσκολα στους αντιπάλους από το πρώτο δεκάλεπτο. Πυραυλοκίνητος ο Μπιτέρνας, βράχος ο Τσιριμπάκας και εκτελεστής ο Κυριαζόπουλος, πήραν μια διαφορά, την οποία διατήρησαν μέχρι τέλους.

Τρομεροί οι Gurus έδωσαν μια ακόμα παράσταση στο τουρνουά με κέφι, χαρά και πολλά καλάθια. O Τσιγάρας έμοιαζε αεικίνητος, ο Χωματάς πάλεψε στο ζωγραφιστό και οι Χατζηπάντος και Τζιούρτζιας πλήγωσαν από μέση απόσταση αλλά δεν κατάφεραν πολλά.

Oklaχωμα: Κωτιάδης 6, Κούλης 6(1), Μπιτέρνας 8, Κυριαζόπουλος 9, Τούφας 8, Κουμτσίδης 11, Τσιριμπάκας 6, Μπεκιαρίδης 5, Τσαλιγόπουλος 5.

BASKET GURUS: Τσιγάρας 6, Αλεξίου, Πολυμένης, Τζίνας 2, Σαλαμάνης 6(1), Χωματάς Σ. 6, Χατζηπάντος 6, Χωματάς Τ. 2, Δέλλιος 2, Τζιούρτζιας 3, Κυβεντίδης 2.

 

Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας είχαμε μια συναρπαστική και δυνατή αναμέτρηση, όπου η εμπειρία επικράτησε του ενθουσιασμού των νεοφώτιστων. Τα κακά παιδιά άργησαν αλλά βρήκαν ρυθμό και επικράτησαν των αντιπάλων τους. Με δίδυμο φωτιά τους Δούλαλα και Παπαδόπουλο να σκοράρουν με κάθε τρόπο και το Στίκα να βάζει κρίσιμους πόντους, πήραν το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος.

Με περίσσιο ενθουσιασμό και ένα κοινό εκστασιασμένο, έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση τα τσακάλια του Δούλου! Ο Παρασκευόπουλος σκόραρε από μέση απόσταση, ο Ντέλλας έριχνε buzzer beater από το κέντρο και ο Κατροτζανάκης ήταν αδιαπέραστος μέσα στη ρακέτα, αλλά δεν ήταν αρκετά, για να κάνουν την έκπληξη!

BAD BOYS: Γώγος 2, Ελευθεριάδης 4, Μιχαηλίδης 2, Δούλαλας 17, Παπαδόπουλος 15, Στίκας 8, Πολυμέρης 4.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λαμπράκης 2, Χαλκιαδάκης 7, Παρασκευόπουλος 9, Γαλανίδης 2, Ντέλλας 5(1), Ζάννος 4, Δούλου 2, Λιοντάκης 2, Κατροτζανάκης 2, Τάνκοφ 2.

 

Κυριακή 19 Μαΐου ημέρα μόνο για μπάσκετ με 4 αγώνες που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Βικέλας και στο κλειστό του 2ου γυμνασίου.

Στο πρωινό παιχνίδι οι Dalton's απέδρασαν με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα νικώντας τους ελλιπείς Φούφουτος με σκορ 47-68. Στο παιχνίδι των 17:30 οι φουριόζοι Θύελλα κέρδισαν στο νήμα τους Χωρίς Έλεος με σκορ  70-72. Μετά στο τρίτο παιχνίδι της ημέρα οι Texas Losers κέρδισαν άνετα το ντέρμπι με τις Μορφές με σκορ 66-47. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι nJOYers διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους Havana με σκορ 42-61.

Με απουσίες βασικών παικτών παρατάχθηκαν οι Φούφουτος αλλά δεν άφησαν τον αγώνα αμαχητί. Ο δαίμονας Πανταζής έτρεχε και σκόραρε ασταμάτητα, ο Βύζας πυροβολούσε από μακριά και ο Γαλανούδης πάλεψε μέσα στη ρακέτα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να καταφέρουν κάτι καλό.

Πάρα την κινητοποίηση Ιντερπόλ και FBI έγινε η δεύτερη απόδραση με το ροζ φύλλο των Daltons! Ο συνήθης ύποπτος Καραθανάσης Junior σκόραρε από παντού, ο Σιάσιος έβαλε τα νίτρο και ο πανταχού παρών Κλωναράς μετουσίωσε κάθε ασίστ σε πόντους.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Πανταζής 17, Λαζάρου 4, Βύζας 14, Σαράφης 2, Γαλανούδης 8, Μωϋσιάδης 1, Καλατζόπουλος 3

DALTONS :  Πετρόπουλος 2, Καραθανάσης Δ.,  Σιάσιος 17, Μπογδαμπεϊδης Ν. , Παπαγιάννης, Καραθανάσης Φ. 26, Καραγιαννόπουλος  4, Στογιάννος 2, Μπογδαμπεϊδης Γ. 2, Κλωνάρας 14, Μπογδαμπεϊδης Σ. 4

Η απαίτηση του φίλαθλου κοινού έγινε πραγματικότητα και φέτος επανήλθαν οι Χωρίς Έλεος ξανά στο τουρνουά! Δυστυχώς η πρώτη τους παρουσία δεν συνδυάστηκε με νίκη, ο Μουρατίδης ή αλλιώς killer έδειξε τι θα πει καυτό χέρι, ο υιός Ιωαννίδης «Φλας» δεν είχε σταματημό και μοίρασε ασίστ στον πατέρα για να σκοράρει ανενόχλητος, όμως δεν τα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Θύελλα να την πιεις στο ποτήρι στο πρώτο της παιχνίδι για φέτος. Ο Μόνας έκανε πάρτι στη ρακέτα, ο Παπαγεωργόπουλος ήταν ασταμάτητος και οι Μπουζίκας με το Χορμόβα τρυπούσαν την άμυνα συνεχώς για να επέλθει η πολυπόθητη νίκη.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννίδης Φ. 24-, Ιωαννίδης Ι. 11- Μουρατίδης 27 Τζιμογιάννης  3- Ουζούνης σ. 5- Φουλατζικλίδης κ. Εκμετζόγλου.

ΘΥΕΛΛΑ: Παπαγεωργόπουλος 16(2), Κονδωνής 5 (1), Γκοντόπουλος 3(1), Ζαλώνης, Μπουζίκας 11(2), Χατζηπαυλίδης 14(1), Χορμόβας 9, Μόνας 10, Μουρατίδης, Βαρβέρης 1, Μπάμπαλης 3.

Μονόλογος για τους Τεξανούς με. τον αρχηγό Μπιζέτα να βομβαρδίζει από τα τρίποντα. Ο Παγάνης για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τα πνευμονία της ομάδας σκοράροντας εύκολους πόντους και ο Ντόβας έδειξε ότι δεν τον πτοεί κανένας τραυματισμός στην σύνδεση του με το καλάθι!

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Καραμίχου με τον ίδιο να σκοράρει από μακριά. Ο Τριγώνης ήταν συγκλονιστικός σε άμυνα και επίθεση και οι Κολιός με τον Τζιουμάκη σκόραραν από μέση απόσταση αλλά ξέμειναν από δυνάμεις και επήλθε η ήττα.

TEXAS LOSERA(Πύρκας):Τσίπης 4, Μπιζέτας 17(5), Ντόβας 15, Σπυριδωνίδης 3,Χατζής 7, Παγάνης 17(2), Μανούρας 3, Φίτσιος, Τσατσάς, Αθανασίου, Ζησιόπουλος, Πύρκας.

ΜΟΡΦΕΣ(Παπαστεργίου): Καραμίχος 10(2), Κολιός 9(3), Τζιουμάκης 13(1), Τριγώνης 15(1), Χριστοφορίδης, Τόκας, Μαυρόπουλος, Χατζηκυριακίδης Θ., Χατζηκυριακίδης Σ.

Στο βραδινό παιχνίδι οι nJOYers δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί. Αυτή την φορά τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν ο νεαρός Νικαι που σκόραρε από παντού και το δίδυμο Μάρτος και Λαφάρας που πυροβολούσαν από μέση απόσταση. Καθάρισε στην αεροπορία και ο αέρινος Πουλτσίδης!

Στα δύσκολα για ένα ακόμα παιχνίδι ή αρμάδα του Κοντοκώστα, έβγαλε όμως συνεργασίες και πούλησε ακριβά το τομάρι της. Ο Σιδηρόπουλος και Μόσχου τρύπησαν στο ζωγραφιστό, η μόνιμη απειλή Μποροδήμος εκτέλεσε από μακριά και ο  Καρανάσιος χόρευε τους αντιπάλους αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

HAVANA: Κοντοκώστας 3, Καρανάσιος 4(1), Μόσχου 6, Μποροδήμος 9, Τσιάρας 4, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 9, Ζήνδρος, Αργυρόπουλος 2, Καπαγερίδης 5.

NJOYERS: Νικαι 17(1), Τσιγκογιάννης 2, Μουρατίδης, Γκίνης 1, Λαφάρας 10, Μάρτος 14(2), Κανελλίδης 4, Κοτσάκης, Πουλτσίδης 6, Μαυροκεφαλίδης 4, Παπατζίκος 3.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής