breaking news Νέο

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το  Γ. Ν. Βέροιας, με το σύνθημα «δώσε αίμα χάρισε ζωή».

                Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, τη διευθύντρια της αιμοδοσίας κ. Ευαγγελία Μαγουλά, τον επικεφαλής της κινητής ομάδας αιμοδοσίας. κ. Κουπίδη Θεόφιλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν αίμα αλλά και όσους αν και προσήλθαν, λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή τους. Επίσης  ευχαριστούμε το Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση των αναγκαίων χώρων του Δημαρχείου για την  πραγματοποίηση  της  αιμοδοσίας.

                Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου τις ώρες 09.00-13.00 μ.μ. και 18.00 – 20.00 όπως και το Σαββατοκύριακο 10.00-13.00 και να δηλώνουν πως πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Υπεύθυνη Αιμοδοσίας Ιωαννίδου Αικατερίνη (Χατζίδη) τηλ: 6974174331

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                                     Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής