breaking news Νέο

Η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας…

Η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας…

Η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, με μεγάλη επιτυχία στα Μετέωρα!

Τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι, οι βαθμοφόροι, η ΕΚΣ και οι φίλοι του προσκοπισμού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Μονή του Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα και να περιηγηθούν εντός αυτής, αποκομίζοντας ψυχική και πνευματική ανάταση!

Ακολούθησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών , στην Καλαμπάκα, όπου μικροί και μεγάλοι, είδαν πλήθος εκθεμάτων άγριων ζώων και πουλιών και ενημερώθηκαν για τα είδη των μανιταριών που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!

Φυσικά από μια δασοπροσκοπική εκδρομή δεν θα μπορούσε να λείπει το προσκοπικό παιχνίδι και πικ νικ στη φύση, τα οποία απόλαυσαν όλοι!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Βασίλη Ναθαναήλ, τον Έφορο Κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που μας έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας αυτήν την όμορφη εκδρομή!

Το προσκοπικό κυνήγι συνεχίζεται και ανυπομονούμε για την κορύφωση της προσκοπικής ζωής με τις φετινές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις μας!!

 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Αρχηγός 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής