breaking news Νέο

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, δίχως το μεγάλο παιχνίδι η φάση των «16»

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, δίχως το μεγάλο παιχνίδι η φάση των «16»

Την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της φάσης των “16” του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Μπορεί η κλήρωση να μην έβγαλε το μεγάλο παιχνίδι όμως αρκετά από τα οκτώ ζευγάρια έχουν ισοδύναμους αντιπάλους και αναμένονται ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι τρεις εκπρόσωποι της Ενωσης μας στην Γ’ Εθνική κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν βατούς αντιπάλους και μάλιστα ένας από αυτούς θα αγωνιστεί στην έδρα του.

Συγκεκριμένα ο ΦΑΣ Νάουσας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ένα βαρύ μεν όνομα μια ομάδα που για πολλά χρόνια εκπροσωπούσε την περιοχή μας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και αργότερα της Γ’ το Μακροχώρι που όμως τα τελευταία τρια χρόνια στηρίζεται αποκλειστικά και μονο σε νεαρούς και εξελίσσιμους παίκτες.

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας παίζει στον γειτονικό Αραχο με αντίπαλο την γηπεδούχο Ποντιακή Νεολαία ενω ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στη Μαρίνα επίσης με την τοπική ομάδα που στους δυο πρώτους χώρους ευνοήθηκε από την κλήρωση και προκρίθηκε δίχως αγώνα.

Τόσο ο ΦΑ Νάουσα που αντιμετωπίζει το Μακροχώρι όσο και ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων δεν αναμένεται να δυσκολευθούν για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Από τα υπόλοιπα πέντε ζευγάρια της φάσης των “16” μόνο το ένα αυτό μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι με αντιπάλους που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία την Α1 και μάλιστα παρουσιάζονται ενισχυμένοι σε σχέση με την περσινή χρονια.

Στο γήπεδο του Διαβατού επισης θα διεξαχθεί ενας ενδιαφέρον αγώνας καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αρη Π. Σκυλιτσίου που ναι μεν αγωνίζεται σε μια κατηγορία πιο κάτω όμως έχει ήδη αποκλείσει δυο ομάδες της Α1, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου παρότι οι δυο αντίπαλοι αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Ο τοπικός Αρης στην Α1, ενω ο Φίλιππος Μελίκης στην Α2, όμως ήδη έχει κάνει ζημιά στον Κεραυνό Επισκοπής και μάλιστα παίζοντας εκτος έδρας.

Στο Κλειδί ο τοπικός Εθνικός φιλοξενεί τον ΓΑΣ Κοπανού ενω τέλος στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας ο Αγρ. Αστέρας που απέκλεισε την Δόξα Λιανοβεργίου και την ΑΕΠ Βεροίας υποδέχεται τον ενισχυμένο και φιλόδοξο φέτος Μ. Αλέξαδρο Αγίας Μαρίνας. Τα παιχνίδια της φάσης των 16 όπως ήδη αναφέραμε θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 3.30μ.μ. είναι νοκ αουτ και αυτό σημαίνει οτι σε περίπτωση ισοπαλιας θα ακολουθήσει ημιωρη παράταση κι αν δεν έχουμε και πάλι νικητή στη διαδικασία των πεναλτι.

Να δούμε τα οκτώ ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα.

 

Τετάρτη 4/10 ώρα 3.30μ.μ.

Διαβατός - Π. Σκυλίτσι

Αραχος - Φίλιππος Αλ.

Νάουσα - Μακροχώρι

Αγ. Βαρβάρα - Αγ. Μαρίνα

Παλαιοχώρι - Μελίκη

Χαρίεσσα - ΠΑΟΚ Αλ.

Μαρίνα - Τρίκαλα

Κλειδί - Κοπανός


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής