breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης

  • Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης
  • Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης
  • Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στον πολυχώρο της Ελιάς πραγματοποίησαν τη Δευτέρα την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση», με διοργανωτή την Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ Ημαθίας, έχοντας για ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιώργο Μελιόπουλο και την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Θεανώ Καπέτη.

Πρώτος ομιλητής στη συγκέντρωση υπήρξε ο Γιώργος Μελιόπουλος, φέρνοντας αρχικά στην αναφορά του τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Όπως είπε, «οδηγούν με το ΚΚΕ και τη ΛΑΣ σε ενιαία μάχη με το λαό, αφήνοντας πίσω οποιαδήποτε άλλη επιλογή, με φυσικό επακόλουθο την ανεργία και τη φτώχεια». Ο Γιώργος Μελιόπουλος προέβη κατόπιν εν τάχει σε μια αναφορά στην προεκλογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, μιλώντας για άκρατη παροχολογία, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας αμέσως μετά στα του Δήμου Βέροιας, επισημαίνοντας περιπτώσεις παραλείψεων αλλά και κακοδιαχείρισης, αποδίδοντάς τες στην κοινή γραμμή των παρατάξεων, που συντάχθηκαν με την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο ίδιος υπενθύμισε τη στάση της ΛΑΣ πάνω σε κυρίαρχα ζητήματα του Δήμου έναντι των άλλων παρατάξεων, περνώντας στη συνέχεια στον προγραμματισμό της παράταξης για το Δήμο Βέροιας.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους, με σκοπό, όπως τόνισε, «να σταθούμε όλοι μαζί εμπόδιο στα αντιλαϊκά μέτρα, για να ζήσουμε σ' αυτήν την πόλη καλύτερα».

 

«Για τη μεγάλη νίκη του λαού, με το ΚΚΕ παντού»

Στην ομιλία της ακολούθως η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Θεανώ Καπέτη, πρόταξε τη διαφορά που παρουσιάζει το ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα, η οποία έχει να κάνει με το ότι «το χαρακτηρίζει συνέπεια λόγων και έργων, αλλά και ο διαρκής αγώνας του ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές».

Η ίδια έβαλλε κατά του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο με την παροχολογία στην οποία επιδίδεται, όπως είπε, προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών, ενώ επεσήμανε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπλέουν σε κυρίαρχα θέματα και ακολουθούν και άλλα μικρά κόμματα.

Μπροστά στο εφιαλτικό τοπίο που περιέγραψε πως περιμένει τους πολίτες την επομένη των εκλογών, η κ. Καπέτη υπεραμύνθηκε την ανάγκη να δυναμώσει το αντίπαλο δέος, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους για κοινή πάλη.

Αναφερόμενη στο ρόλο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τη χώρα στο Αιγαίο και μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ έχει σχέδιο και για το σήμερα και για το αύριο, ενώ έκλεισε την ομιλία της με το σύνθημα «για τη μεγάλη νίκη του λαού, με το ΚΚΕ παντού!»

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής