breaking news Νέο

Στ.Μουρτζίλας : «Ζητώ από τους Ημαθιώτες να με τιμήσουν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου»

Στ.Μουρτζίλας : «Ζητώ από τους Ημαθιώτες να με τιμήσουν με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου»

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Στέργιος Μουρτζίλας, έθεσε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» τους στόχους της εκλογής του στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, καταθέτοντας παράλληλα την πορεία του στα κοινά της Ημαθίας, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στον αθλητισμό.  

 Θέσατε υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές περιφερειακές  εκλογές με το ψηφοδέλτιο  της ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ποια ήταν τα κριτήρια που καθόρισαν την επιλογή σας;

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και γνώσεις, που εμπράκτως αποδείχτηκαν στη διάρκεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης θητείας του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με το τεράστιο έργο του και τη φλογερή και πατριωτική υπεράσπιση των δικαίων της Μακεδονίας μας, που είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αποδεχόμενος την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στέκομαι δίπλα του, γιατί οι πολίτες απαιτούν αποτελεσματική δράση και ουσιαστικές απαντήσεις στους προβληματισμούς της καθημερινότητάς τους. Άλλωστε αυτό είναι και το βασικό ζητούμενο για μένα και αυτό ακριβώς έχω αποδείξει κατ’ επανάληψη στην πράξη, στις μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης που ανέλαβα.

Όλα αυτά τα χρόνια, είστε ένα πρόσωπο με διακριτή δημόσια παρουσία, που συμμετέχει στα κοινά και δεν διστάζει να βγει μπροστά, αναλαμβάνοντας ευθύνες. Ποιος είναι λοιπόν ο Στέργιος Μουρτζίλας;

Είμαι επί σειρά ετών Πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συλλόγου «Ιερός Φώτιος», ενός σωματείου με καθαρά φιλανθρωπικό προσανατολισμό και συνάμα ένα ιδιαίτερα δημιουργικό εθνικοθρησκευτικό έργο, που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες της Ημαθίας.

Παράλληλα διετέλεσα Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας και αγωνίστηκα να προσφέρω ουσιαστικά στους συνανθρώπους μου. Χαίρομαι πραγματικά, γιατί το έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο της Βέροιας, αγκαλιάζει με αγάπη ανθρώπους, που προσέφεραν πολλά στη ζωή τους και τους αξίζει ο σεβασμός μας και η στήριξή μας. Στο σημείο αυτό και με την ευκαιρία που μου δίνετε, θέλω να συγχαρώ την παρούσα Διοίκηση του Γηροκομείου για τις πολύπλευρες και εξαιρετικά καρποφόρες και καινοτόμες δράσεις της.      

Ταυτόχρονα διανύω ήδη τη δεύτερη θητεία μου στην Προεδρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, έχοντας εκλεγεί με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά αποδοχής από τα μέλη του συλλόγου. Η ηθική και κυρίως υλική συνεισφορά προς τις πολύτεκνες οικογένειες του νομού μας είναι ουσιώδης και συστηματική, ενώ καίριες και διαρκείς είναι οι παρεμβάσεις μας προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις για άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες, που θα στηρίξουν την ελληνική οικογένεια και θα αποτρέψουν τη δημογραφική κατάρρευση της χώρας μας.

Τέλος, προ ολίγων μηνών ανέλαβα την Προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η). Ήδη όμως συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης από το Δεκέμβριο του 2016, οπότε και μια μικρή ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την ψήφο και τη στήριξη των ομάδων του Νομού μας, αναλάβαμε τη διοίκηση. Τα βήματά μας ήταν σταθερά και προσεκτικά. Στηριχτήκαμε σε ό,τι θετικό βρήκαμε και συνάμα επιδιώξαμε να βελτιώσουμε τις κρίσιμες παραμέτρους της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας, με γνώμονα την αύξηση του συναγωνισμού και την εξασφάλιση της αξιοπιστίας των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό :

 Καθιερώσαμε την υποχρεωτική παρουσία γιατρού σε όλους τους διεξαγόμενους αγώνες της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στελεχώσαμε την πειθαρχική επιτροπή αποκλειστικά με έμπειρους δικηγόρους, με στόχο την εξασφάλιση ορθής ερμηνείας των κανονισμών στην απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

Ανασχεδιάσαμε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής και θεσπίσαμε επιπλέον διοργανώσεις με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 800 παιδιών ηλικίας 8 – 16 ετών.

 Εισαγάγαμε το θεσμό των play off και των play out σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας, διασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό της αξιοπιστία τους.

 Αναβαθμίσαμε το θεσμό του κυπέλλου, με αλλαγή συστήματος διεξαγωγής και με ιδιαίτερη και ξεχωριστή προβολή της διοργάνωσης.

Διοργανώσαμε, σε άοκνη συνεργασία με το σύλλογο προπονητών της Ημαθίας, σχολές επανεξέτασης διπλωμάτων προπονητικής.  Θεσπίσαμε την ετήσια γιορτή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με βράβευση παραγόντων και αθλητών, που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Οι προτεραιότητές σας εφόσον επιτύχετε την εκλογή σας στις 26 Μαΐου ; 

Στόχοι, για τους οποίους θα αγωνιστώ, είναι : 

- Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να παραμένουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

- Να στηρίξουμε με πρακτικές και ουσιαστικές ενέργειες την ελληνική οικογένεια.

- Να αναδειχτεί η καίρια σημασία του πρωτογενούς τομέα παραγωγής για την ημαθιώτικη οικονομία.

- Να αποτελέσει ο αθλητισμός ασφαλή διέξοδο της νεολαίας και ευκαιρία ανάδειξης των ταλέντων.

- Να εξελιχθεί η Ημαθία σε σταθερό τουριστικό προορισμό.

     Πορευόμενος με αυτό το πλέγμα αρχών και στόχων, θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των πολιτών της Ημαθίας και ζητώ να με τιμήσουν με την ψήφο σας και το σταυρό προτίμησής τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής