breaking news Νέο

Γεωργία Μπατσαρά : Η σημερινή Δημοτική Αρχή μας αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά

Γεωργία Μπατσαρά : Η σημερινή Δημοτική Αρχή μας αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά

Τους Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας και την Διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού, υποδέχθηκε στο εκλογικό της κέντρο, η Υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Οι Καθηγητές και η Διευθύντρια της Σχολής Χορού ανέπτυξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο και κατέθεσαν τα αιτήματά τους για τη βελτίωση των συνθηκών. Κύριο και χρόνιο αίτημά τους, είναι η μείωση του ωραρίου εργασίας από τις 40 στις 30 ώρες τη βδομάδα.

Η Υποψήφια Δήμαρχος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που συζητήθηκαν και στην συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κατανοώ τα προβλήματά σας διότι υπήρξα εργαζόμενη, συνδικαλίστρια, αλλά και Προϊσταμένη Β/θμιας Εκπαίδευσης. Θα εξετάσουμε κάθε δυνατότητα και θα τα συζητήσουμε με πνεύμα κατανόησης, εάν οι πολίτες του Δήμου Βέροιας μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους για να είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή. Διαπιστώνω για μία ακόμα φορά, πως η σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά, τα οποία θα πρέπει να κλείσουμε με συναινετικό πνεύμα, προς όφελος και του Δήμου και των εργαζομένων».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής