breaking news Νέο

Νοσταλγία 2019 : Οι αγώνες της Τετάρτης

Νοσταλγία 2019 : Οι αγώνες της Τετάρτης

Τετάρτη 22 Μαΐου συνεχίστηκε το πρόγραμμα με δύο καταπληκτικά παιχνίδια που κράτησαν σε εγρήγορση το φίλαθλο κοινό. Στις 19:30 στο γήπεδο της Εληάς οι Bad Boys επικράτησαν των Βέροια23 με σκορ 58-45 και στο βραδινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Βικέλας τα Παρτάλια έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση των Μορφές με σκορ 58-53.

Δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα για τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη, έχοντας σε τρομερή ημέρα τους δύο πυραυλοκίνητους γκαρντ, το Δούλαλα και τον Παπαδόπουλο. Όταν συνδέθηκε και ο Στίκας με το καλάθι από τα 6,75, κάπου εκεί δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης της αντίπαλης Άμυνας. Βράχος ο Πολυμέρης στο ζωγραφιστό!

Νωθρό ξεκίνημα για την αρμάδα του Ηλιάδη, που όσο περνούσε η ώρα άρχισε να πάτα καλύτερα. Με κύριο μοχλό στην επίθεση τον Τρομπούκη και τον Τζιμογιάννη να εκτελεί από μέση απόσταση, προσπάθησε να πληγώσει τους αντιπάλους. Κέρδισε μάχες στη ρακέτα ο Μπαλτζής, αλλά δεν ήταν αρκετό, για να γυρίσουν την πλάστιγγα του αγώνα.

BAD BOYS: Γώγος, Ελευθεριάδης 6, Δούλαλας 24(2), Παπαδόπουλος 14, Στίκας 11(3), Μπακαλίδης, Γαβριλάκος 1, Πολυμέρης 2, Λιακόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ, Ευθυμιάδης 3(1), Τρομπούκης 14(2), Κουτσαλιάρης 2, Τζανέτος 6, Ηλιάδης, Μιχαηλίδης, Λεονταράκης, Βασιλόπουλος 3(1), Μπαλτζής 9, Τζίμογιάννης 8.

 

Δύσκολη επικράτηση για τους πρωταθλητές που έδειξαν το μέταλλο του νικητή όσο χρειάστηκε. Με κολώνα τον αεικίνητο Τσακίρη να σκοράρει από παντού, ο μόνιμος εκτελεστής Κωστογλίδης απέξω και ο Σπορέλας με ένα εκπληκτικό τρίποντο με ταμπλό ψαλίδισαν τις ελπίδες των αντιπάλων.

Εφτάψυχη αποδείχτηκε η ομάδα του Καραμίχου που προσπάθησε να κάνει την έκπληξη. Ένας Τριγώνης να τον πιεις στο ποτήρι, ο Τζιουμάκης ήταν ασταμάτητος και ο Χατζηκυριακίδης Σ. δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό. Η ευστοχία των αντιπάλων στα τελευταία λεπτά όμως τους πέταξε στο καναβάτσο.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλίδης 11(3), Γεωργόπουλος 4, Σπορέλας 7(1), Μπεσλίκας 4, Τσακίρης 19(1), Παππάς 4, Μπέρσος, Εμμανουηλίδης 4, Κασάπης 5(1).

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφορίδης 5(1), Καραμίχος 7(1), Κολιός 3(1), Ιωσηφίδης 2, Τζιουμάκης 12, Χατζηκυριακίδης Σ. 14, Τριγώνης 10,


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής