breaking news Νέο

Οφειλόμενες Ευχαριστίες από καρδιάς -Γράφει ο Στέργιος Ε. Μουρτζίλας

Οφειλόμενες Ευχαριστίες από καρδιάς  -Γράφει ο Στέργιος Ε. Μουρτζίλας

Καθώς η προεκλογική περίοδος οδεύει προς τη λήξη της και το άνοιγμα της κάλπης δεν απέχει παρά λίγες μόνο ώρες, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις που με κατακλύζουν και ζητούν επιτακτικά την εξωτερίκευση τους.

Σε όλη αυτή την ιδιαίτερα επίπονη και απαιτητική προεκλογική διαδικασία, με περιβάλλατε με την αγάπη σας και την έμπρακτη στήριξη και αποδοχή της υποψηφιότητάς μου, κάτι για το οποίο θερμώς ευχαριστώ όλους εσάς, τους πολίτες της αγαπημένης μας Ημαθίας.

Στις καθημερινές συναντήσεις μας εισέπραξα την ενθάρρυνσή σας και την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου και προς το πρόσωπο του  περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα, που με τίμησε συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο νίκης που συγκρότησε.

Στα μάτια σας αντίκρισα την ανάγκη να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να αναζητήσουμε διεξόδους σε όσα μας ταλαιπωρούν και μας δυσκολεύουν, ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους και εδώ να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους. 

Τα καλά σας λόγια, το φιλικό χτύπημα στην πλάτη, η θερμή χειραψία, το βλέμμα επιδοκιμασίας και ανταπόκρισης που συναντούσα σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε επίσκεψη αποτελούσαν για μένα κάθε μέρα το καλύτερο τονωτικό, σε όλον αυτόν τον προεκλογικό δρόμο αντοχής.

Η όποια επιτυχία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ανήκει σε όλους εσάς, τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες που ξέρουν να αναγνωρίζουν το ήθος, την ακεραιότητα και την προσφορά ενός ανθρώπου δικού τους, που ήταν δίπλα τους πάντοτε και θα εξακολουθήσει να έχει την πόρτα του και το τηλέφωνό του ανοιχτά στον καθένα.

Όσο πλούσια και αν είναι η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για να καταφέρω να περιγράψω με επάρκεια και πληρότητα τα συναισθήματα που με κατακλύζουν.   

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας για την απλόχερη αγάπη που μου χαρίσατε και την απόλυτη εμπιστοσύνη με την οποία εμπράκτως με περιβάλλετε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής