breaking news Νέο

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες

  • «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες
  • «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες
  • «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες
  • «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες
  • «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» : Επιτυχημένες συναντήσεις με φορείς και δημότες

Με απόλυτη επιτυχία και ευρύτατη αποδοχή από τους Συνδημότες μας σε ολόκληρο το δήμο Βέροιας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας κ. Παύλου Παυλίδη. Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους συνέχισε τις επισκέψεις του σε φορείς, δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις του Δήμου για ενημέρωση της υπάρχουσας κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς και για κατάθεση των προτάσεων του συνδυασμού του.
Περιόδευσαν σε όλη την αγορά της Βέροιας σε κάθε σημείο και δρόμο της και μίλησαν με εμπόρους και εργαζομένους, επισκέφθηκαν την Εφορία, το Δασαρχείο, τον σύλλογο εργαζομένων του δήμου Βέροιας και τις μεγάλες μονάδες επεξεργασίας φρούτων ΑΛΜMΕ, VENUS, ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στο Μακροχώρι, την Πατρίδα, τα Ριζώματα, την Βεργίνα, το Εργοχώρι, τον Προμηθέα, την Καλλιθέα, την Πιερίων και την Κυψέλη άκουσαν τους συνδημότες μας και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν σ΄ένα δήμο που όπως τους είπαν «δεν ξέρει που είναι οι συνοικίες του».. 
Πήγαν παντού με όπλα το χαμόγελο τους και το πρόγραμμα του συνδυασμού που θα αλλάξει όλες αυτές τις περιοχές και τις εγκαταλελειμμένες συνοικίες και θα τις δώσει πραγματική ζωντάνια με στοχευμένες δράσεις.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παύλος Παυλίδης στις σύντομες αλλά ουσιαστικές σε λόγο ομιλίες του στους δημότες αυτού του τόπου, τόνισε πως ένας μοντέρνος και βιώσιμος δήμος πρέπει να δίνει έμφαση στην καθημερινότητα και την οικονομική δραστηριότητα και να βελτιώνει τις συνθήκες για την απόδοση της εργασίας όλων των πολιτών.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων του σε υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες ο κ. Παυλίδης συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζόμενους σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν στην λειτουργία των υπηρεσιών, στην στελέχωσή τους και τις ανάγκες που υπάρχουν για να καλυφθούν τα αιτήματα των πολιτών.

Μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Οι φωτογραφίες από την εξόρμηση των «ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ» το αποδεικνύουν. Ο επικεφαλής της παράταξης που θα φέρει νέα πνοή στο δήμο μας το είπε πολλές φορές άλλωστε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου: «Ενώνουμε τον δήμο μας, αλλάζουμε την πόλη μας, τον τόπο μας!!»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής