breaking news Νέο

Ο κ. Βοργιαζίδης «κέρδισε τις εντυπώσεις» ενός αποτυχημένου δημάρχου, απάντηση του συνδυασμου «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»

Ο κ. Βοργιαζίδης «κέρδισε τις εντυπώσεις» ενός αποτυχημένου δημάρχου, απάντηση του συνδυασμου «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ»

Από τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής, σε απάντηση σχετικής ανακοίνωσης του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη:

Από την πλευρά του συνδυασμού μας, δεν υπήρξε ούτε κατά την μακρά προεκλογική περίοδο, ούτε και τώρα, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωσή της, καμιά διάθεση δημοσίων απαντήσεων και ανταπαντήσεων με άλλους συνυποψήφιους συνδυασμούς, αν και πολλάκις προκληθήκαμε.

Όμως δε μπορούμε να σταθούμε αδιάφοροι σε ανακοινώσεις-εκτιμήσεις περί «κερδισμένων εντυπώσεων» και «δράσεις με γνώσεις».

Ας αναφερθούμε σε κάποια σημεία της τηλεοπτικής μονομαχίας:

-Για να συνταχθεί μια τέτοια απολογιστική ανακοίνωση από τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, σημαίνει πως «κάτι δεν πήγε καλά» στο debate της TV100, απέναντι στην επικεφαλής του συνδυασμού μας «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά. Μια ανακοίνωση που έρχεται να διορθώσει μια τραγική τηλεοπτική παρουσία του νυν Δημάρχου στην οποία κυριάρχησε το παλαιοκομματικό και παραπλανητικό «θα».

-Φαίνεται τα στελέχη του διαπίστωσαν με ευκολία τη νευρικότητα που είχε ο κ. Βοργιαζίδης στην τηλεοπτική μονομαχία με την κ. Μπατσαρά. Δικαιολογημένη βέβαια από την στιγμή που δεν είχε να πει τίποτα για τα πέντε χρόνια ανεπαρκούς έργου. Για τα αδέσποτα, για τα σπασμένα πλακάκια, για τις καμένες λάμπες, για τις λακκούβες εντός και εκτός πόλης, για το κακό αγροτικό δίκτυο, για τα ημιτελή έργα, όπως είναι η γέφυρα των αδελφών Κούσιου κ.α. Μια δημοτική αρχή απούσα και αδιάφορη για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μια δημοτική αρχή που εγκατέλειψε τα χωριά, όχι μόνο αυτά που απέχουν κάποια χιλιόμετρα, αλλά κι αυτά που βρίσκονται δίπλα στην πόλη της Βέροιας. Μια δημοτική αρχή που ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών του Δήμου μας. Γι ποιο λόγο;  Για ποια ηθική υποχρέωση γίνεται λόγος, όταν πέρασαν δέκα και πλέον  χρόνια και ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η κατασκευή της γέφυρας των Αφών Κούσιου, με πολλές δικαστικές αντιδικίες. Τα αρχαία που επικαλείται πως βρέθηκαν, δεν έχουν περισσότερο από ένα χρόνο. Τα υπόλοιπα δέκα χρόνια που ήταν η …δράση με γνώση; Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τα χρήματα στο ταμείο και να μην μπορείς να κατασκευάσεις ένα έργο. Αν αυτό δεν είναι ανικανότητα, τότε τι είναι; Δράση με Γνώση;

-Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αύξηση της τουριστικής κίνησης. Και δεν θα φέρουμε καμιά αντίρρηση ως προς τους αριθμούς. Όμως οι επαγγελματίες της πόλης μας ένοιωσαν αυτήν την αύξηση ή γίνεται λόγος για «περαστικούς» τουρίστες; Αλλά πώς να «κερδίσεις» τους επισκέπτες όταν μια δημοτική αρχή δε μπορεί να βρει λύσεις για την κατασκευή μιας δημόσιας τουαλέτας στο σημαντικότατο  μνημείο του Βήματος Αποστόλου Παύλου, αλλά και σε άλλη κεντρικά σημεία όπως η Ελιά και η πλατεία Αγίου Αντωνίου;

-Τόσο η κ. Μπατσαρά, όσο και όλα τα στελέχη του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ», κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, με αξίες και αρχές. Κάτι το οποίο ομολόγησε δημόσια στην τηλεοπτική μονομαχία ο κ. Βοργιαζίδης. Μήπως και γι αυτό οι μέντορές του τράβηξαν το αυτί;

Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά. Από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου, με εντολή των πολιτών, θα ξεκινήσουμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας, αυτά που δεν απαιτούν …δράση με γνώση, αλλά μεράκι για δουλειά και προσφορά στον τόπο και τους πολίτες του. Γιατί τα μικρά συνθέτουν τα μεγάλα. Γιατί ο Δήμος μας αξίζει καλύτερα.   


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής