breaking news Νέο

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2019 : Οι αγώνες της Τετάρτης

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2019 : Οι αγώνες της Τετάρτης

Τετάρτη 29 Μαΐου μοιράστηκε το ενδιαφέρον με δύο αναμετρήσεις σε παράλληλα γήπεδα. Στο παιχνίδι του Β Ομίλου οι Oklaχωμα κέρδισαν δύσκολα τους Χωρίς Έλεος με σκορ 66-58 και στο άλλο παιχνίδι για τον Α Όμιλο οι Morfis Wood επικράτησαν στη δεύτερη παράταση ενάντια στους Havana με σκορ 51-45!!

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαρίδη και στο πρώτο δεκάλεπτο πήρε διαφορά 10 πόντων, δείχνοντας τις διαθέσεις τους για το παιχνίδι. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη στην απόδοση, καθώς υπήρξαν σημάδια κόπωσης και μη καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά τελικά έμειναν σε απόσταση ασφαλείας και επήλθε η νίκη. Τρομερός ο Τσαλιγόπουλος στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε κατά ριπάς, τη σκυτάλη πήραν στο δεύτερο μέρος οι Τσιριμπάκας και Κουμτσίδης, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της ρακέτας. Πυραυλοκίνητος ο Μπιτέρνας, έκλεψε μπάλες και έδωσε ανάσες με εύκολα καλάθια.

Ασταμάτητος ο Ιωαννίδης τζούνιορ, έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, σκοράροντας με κάθε δυνατό τρόπο. Ένας καταπληκτικός Ουζούνης σκόραρε από τη γραμμή του τρίποντου και μέση απόσταση και κρατούσαν την ομάδα κοντά στο σκορ. Πολύ καλός και ο Ιωαννίδης Ι. μέχρι δυστυχώς τον τραυματισμό του στο 3ο δεκάλεπτο.

OKLAΧΩΜΑ: Μπιτέρνας 7, Κωτιάδης 6, Παπανικολάου 5, Κούλης, Κυριαζόπουλος, Μπεκιαρίδης 7, Κουμτσίδης 18, Τούφας 6, Τσιριμπάκας 7, Τσαλιγόπουλος 10.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννίδης Ι. 9(1), Τζίμογιάννης, Ουζούνης 15(3), Κυρητόπουλος 3, Ιωαννίδης Φ. 24(3), Εκμετζόγλου 4, Φουλατζικλίδης 3.

 

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που χρειάστηκαν δύο παρατάσεις, ο Μόρφης Α. οδήγησε την ομάδα του στη νίκη μετά από εκπληκτική εμφάνιση του ίδιου. Ο Πάντσιος για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσε λύσεις από μέση απόσταση και οι Τούμαρας και Τυριντζής κέρδισαν μάχες και ριμπάουντ στο ζωγραφιστό.

Δυναμικά μπήκαν οι Κουβανοί του Κοντοκώστα, παίρνοντας κεφάλι στην αναμέτρηση στο πρώτο δεκάλεπτο. Μια ολιγωρία όμως σε άμυνα και επίθεση τους έφερε πίσω στο σκορ με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Μετά από αντεπίθεση διάρκειας έφτασαν το παιχνίδι στην ισοπαλία και την πρώτη παράταση, όπου είχαμε ίδιο σκηνικό και ισοπαλία! Έμειναν από δυνάμεις όμως στο τέλος και πετυχαίνοντας μόνο 2 πόντους στη δεύτερη παράταση, ηττήθηκαν. Πολυβόλο ο Ζήνδρος εκμεταλλεύτηκε κάθε σκριν των συμπαικτών του, ασταμάτητος από τα 6,75 ο Αργυρόπουλος που δεν είχε αντίπαλο και κέρδισαν πολλές μάχες οι Μόσχου και Τσιάρας αλλά δεν ήταν αρκετά, όπως έδειξε ο φωτεινός πίνακας.

MORFIS WOOD: Τυριντζής 2, Τούμαρας 5(1), Χατζησάββας 8, Μόρφης Α. 19(2), Χατζηκώστας 4, Πάντσιος 15.

HAVANA: Μυτιλέκας 4(1), Κοντοκώστας 3, Καρανάσιος, Μόσχου 2, Μποροδήμος, Τσιάρας 2,  Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 2,  Ζήνδρος 16(2), Αργυρόπουλος 16(3), Καπαγερίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής