breaking news Νέο

Football League : Καθάρισε το τοπίο

Football League : Καθάρισε το τοπίο

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, από τις θέσεις 11 έως 16 της Football League κάτι που σημαίνει ότι ξεκαθάρισε και το τοπίο, όσον αφορά τις ομάδες που θα αγωνίζονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα τη νέα περίοδο.

Εκτός λοιπόν από τις 8 πρωταθλήτριες των ισάριθμων ομάδων της φετινής Γ' Εθνικής, μεταξύ των οποίων βέβαια βρίσκεται και η Βέροια και τις 4 δευτεραθλήτριες, που κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου σε αγώνες μπαράζ, στην Β’ εθνική της νέας περιόδου (2019 – 2020) θα αγωνίζονται και ο Ηρακλής με τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, που κατέλαβαν την 11η και την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ στην Γ' Εθνική υποβιβάζονται οι ομάδες που κατέκτησαν την 13η, την 14η, την 15η και την 16η θέση. Δηλαδή η ΠΑΕ Ηρόδοτος, η ΠΑΕ Αιγινιακός, η ΠΑΕ Σπάρτη και η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων.

Να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ Σπάρτη θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μείον 6 βαθμούς.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, είναι γνωστό ότι αναζητάει τρόπους να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει δεν αποκλείται να επιστρέψει στην Γ' Εθνική προκειμένου να απαλλαχθεί από τα χρέη που κουβαλάει. Σε μια τέτοια περίπτωση, αν δηλαδή προτιμήσει την λύση της Γ' Εθνικής τότε την θέση του στο πρωτάθλημα της football League θα πάρει η καλύτερη χαμένη των μπαράζ, δηλαδή η Νίκη Βόλου.

 

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΤΡΕΝΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Όσον αφορά την ΒΕΡΟΙΑ, οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της έχουν ολοκληρωθεί και οι περισσότεροι από αυτούς ήδη βρίσκονται σε διακοπές, προκειμένου να «γεμίσουν τις μπαταρίες» για τη νεά χρονιά που αναμένεται να είναι πιο δύσκολη από αυτή που έχει ολοκληρωθεί.

Σίγουρα βέβαια κάποιοι από αυτούς θα κληθούν σύντομα να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους με τη ΒΕΡΟΙΑ και για την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο λόγος που δεν κλήθηκαν ακόμη από την διοίκηση να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους με τη ΒΕΡΟΙΑ και για την επόμενη περίοδο οφείλεται στην απουσία του Σάκη Θεοδοσιάδη που βρίσκεται στη σχολή προπονητών.

Τις επόμενες ημέρες, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM 89,4 θα συναντηθεί με την διοίκηση για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας τους κάτι που όπως τόνισε είναι κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, για να ξεκινήσει στη συνέχεια η διαδικσία του στησίματος της ομάδας που όπως χαρακτηριστικά είπε, θα γίνει με στόχο να πρωταγωνιστήσει και στη νέα κατηγορία, όπως εξ' άλλου το επιτάσει το όνομα και η ιστορία της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής