breaking news Νέο

ΚΕ΄ Παύλεια : «Συνεργοί των Αποστόλων». Λήξη των κύκλων Αγίας Γραφής στην Ασπροβάλτα

  • ΚΕ΄ Παύλεια : «Συνεργοί των Αποστόλων». Λήξη των κύκλων Αγίας Γραφής στην Ασπροβάλτα
  • ΚΕ΄ Παύλεια : «Συνεργοί των Αποστόλων». Λήξη των κύκλων Αγίας Γραφής στην Ασπροβάλτα

Στο πλαίσιο των ΚΕ΄ Παυλείων, το Σάββατο 1 Ιουνίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε θεία λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο στο Ιεραποστολικό κέντρο της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας στην Ασπροβάλτα, με αφορμή τη λήξη των κύκλων μελέτης της Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Κουλουριώτη, Ιεροκήρυκα του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων, ο οποίος μίλησε για τους συνεργάτες του Απ. Παύλου.  

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον π. Χρυσόστομο για την ομιλία του αλλά και τη Χριστιανική Αδελφότητα «Λυδία», οι εγκαταστάσεις της οποίας φιλοξένησαν αυτή την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1400 άτομα, μέλη των ενοριακών συνάξεων. Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και απένειμε τα αναμνηστικά των ΚΕ΄ Παυλείων στον ομιλητή και στην προεστώσα της Αδελφότητος Αδελφή Μαρία Κράλλη. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής