breaking news Νέο

Η ΑΕ Ποντίων σούπερ πρωταθλήτρια

Η ΑΕ Ποντίων σούπερ πρωταθλήτρια

Η ΑΕ Ποντίων νίκησε σε αγώνα κατάταξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ραχιάς τον Ολυμπιακό Λουτρού, με το εντυπωσιακό 7-2 και αναδείχθηκε σούπερ πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας για την περίοδο 2018-2019.

Ανεξάρτητα πάντως με το τελικό αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες η ΑΕ Ποντίων και ο Ολυμπιακός Λουτρού κέρδισαν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία της Ημαθίας, ενω στο τέλος του μεταξύ τους αγώνα πήραν από τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Ημαθίας το κύπελλο του πρωταθλητή του ομίλου τους.

Οπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα (7-2) η ΑΕ Ποντίων ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Οι Ποντιοι της Βέροιας που ηταν και η γηπεδούχος του αγώνα λόγω μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Εξαρχο που ήταν και το πρόσωπο του παιχνιδιού καθώς πέτυχε τα πέντε από τα επτά γκολ της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης στο 30’ έκανε το 2-0, στο 38’ το 3-0 και στο 42’ το 4-0. Αυτό ηταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Λουτρού φάνηκε να αντιδρά και στο 47’ με τον Κ. Πάτρα μείωσε σε 4-1. Ομως ο Ντίνος Εξαρχος που δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη επανήλθε στο 56’ κάνοντας το 5-1 και στο 60’ ο Τερζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-1.

Δυο λεπτά αργότερα στο 62’ μια δεύτερη παρένθεση στον αγώνα με τον Γατόπουλο να μειώνει εκ νέου το σκορ για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λουτρού σε 6-2, για να διαμορφώσει το τελικό 7-2 στο 82’ ο Κωστογλίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης με βοηθούς τον Μπέκα και τον Γιαγκιτζόγλου.

Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Καμπάς, Χατζηαντωνίου, Πουλιόπουλος (50’ Γιαννουσόπουλος), Τερζής (75’ Σιούτης), Καλφούζος (55’ Μωϋσίδης), Κιατίδης, Μωϋσίδης Ι., Σακελλαρίου, Εξαρχος (60’ Κωστογλίδης), Κωστογλίδης Σ., Σιδηρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Κατράνας (46’ Χατζόπουλος), Αναστασόπουλος, Πατρας Ρ., Πάτρας Κ., Τριανταφυλλόπουλος Α.,Τζιλόπουλος Γ., Γατόπουλος, Μουρατίης, Κίτσας Δ., Κίτσας Ε., Πατρας Γ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής