breaking news Νέο

Φιλική ήττα 2-1 της ΠΑΕ Βέροια από τη Δόξα Δράμας

Φιλική ήττα 2-1 της ΠΑΕ Βέροια από τη Δόξα Δράμας

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης η ΒΕΡΟΙΑ από την φιλόδοξη φέτος Δόξα Δράμας με 2-1.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κύλησε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο διάστημα κατά το οποιο η ΒΕΡΟΙΑ ανέβασε ρυθμό και φανέρωσε ορισμενα από τα θετικά στοιχεία που διαθέτει φέτος ενω πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ με το οποίο μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την δική της πλευρά η Δόξα Δράμας που μπηκε από σπόντα και την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα της Football League με έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμένους οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έδειξε ότι ναι μεν διαθέτει ρόστερ που μπορεί να πρωταγωνιστήσει όμως θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν δημιούργησε ούτε μια κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι, όπως βέβαια και η Βέροια και τα δυο γκολ που πέτυχε προήλθαν από στημενες φάσεις και κεφαλιές.

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν μοιρασμένο με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο διάστημα κατά το οποίο η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της Δόξας στο 39’ όταν ο Μπαϊκαρά εκτέλεσε ένα φαουλ από δεξιά και ο προωθημένος Γκοτοβός στην καρδιά της άμυνας της ΒΕΡΟΙΑΣ σε καλυτερη θέση από τους αντιπάλους του με κεφαλιά έστειλε αρχικά την μπάλα στο κάτω μερος της οριζόντιας δοκού της εστίας του Σοϊλεμέζογλου και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 59’ η Βέροια είχε μια καλη στιγμή όμως ο Ρούνεϋ απέναντι από τον Βούρα δεν έπιασε καλά το πλασέ με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Δόξας να μην δυσκολευθεί να μπλοκάρει και στην επόμενη φάση έγινε το 0-2, ύστερα από εκτέλεση κορνερ και κεφαλιά του Μαρκόπουλου.

Στο διάστημα που απεμεινε η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα ωραίο σουτ του Λίταινα εκτος περιοχής που έδιωξε σε κορνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας και στο 82’ μείωσε σε 1-2 με διαγώνιο σουτ του Μπαστιάνου που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Σοϊλεμέζογλου (46’ Γιαγκιόζης), Κοζάκης (46’ Ντεχεερ), Καψάλης (85’ Δόρης), Σουλιώτης (46’ Μπλέτσας), Δαμιανάκης, Λάσκαρης (84’ Μέξης), Νύκταρης (46’ Λίταινας), Γιαμόα (46’ Μπαστιάνος), Ουνγιαλίδης, Καλβιν, Λαζόπουλος, Ρούνεϋ (Οφφεπ).

ΔΟΞΑ: Βούρας (66’ Μένκα), Βλάχος (60’ Σταματόπουλος), Βίτλης (80’ Κυριακίδης), Γκοτοβός (80’ Παπαζούδης), Ντιμιτρόφσκι (60’ Σταματόπουλος), Μπαϊκαρά (57’ Νατσιόπουλος), Ντατιδης (75’ Πεταυράκης), Μαρκόπουλος (62’ Λίτσκος), Ματσούκας (62’ Κάσες), Γονδουλάκης (46’ Οστοϊτς).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής