breaking news Νέο

Νοσταλγία Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Νοσταλγία Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δευτέρα 3 Ιουνίου είχαμε δύο αγώνες του Β Ομίλου, που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Βικέλας και στο κλειστό του Προμηθέα μετέπειτα. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Άχθος Αρούρης απέναντι στους Basket Gurus αυτή τη φορά, με σκορ 24-60. Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα επικράτησαν των Bad Boys με σκορ 70-44.

Δύσκολο απόγευμα για την καταπληκτική παρέα του  Κυβεντίδη που δεν τους ήθελε η σπυριάρα με τίποτε. Τα καλάθια μπαινόβγαιναν και επήλθε ο εκνευρισμός από την αστοχία. Ηθικόν ακμαιότατον όμως, ο Τσιγάρας ανανεωμένος ελαφρύτερος και ακούραστος, ο Τζιούρτζιας μοίρασε ασίστ, τάπες, κλεψίματα και σκόραρε, τα αδέλφια Χωματά ήταν δίδυμοι πύργοι στην άμυνα και ο Τζίνας με το Δέλλιο σκόραραν στο ζωγραφιστό.

Σίφουνας η ομάδα του Δούλου, που μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση βλέπει με αξιώσεις την τετράδα και την είσοδο στα προημιτελικά του Β Ομίλου. Τανκ στην επίθεση ο Χαλκιάς, αράχνη στη στρατόσφαιρα ο Ντέλλας, κατέβασε τα μισά ριμπάουντ της ομάδας του, πύραυλος ο Κιορπές, θωρηκτό ο Κατροτζανάκης, απροσπέλαστος ο Λιοντάκης!!

BASKET GURUS: Τσιγάρας 6, Αλεξίου, Πολυμένης, Τζίνας 4, Σαλαμάνης 3, Χωματάς Σ. 4, Δέλλιος, Χωματάς Ι., Κυβεντίδης, Τζιούρτζιας 4, Χατζηπάντος 3.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ : Ντέλλας 11, Γαλανίδης 4, Λαμπράκης 3(1), Παρασκευόπουλος 5, Κιορπές 4, Λιοντάκης, Ζάννος 7, Κατροτζανάκης 4, Χαλκιάς 16, Λιακόπουλος 6.

 

Οδοστρωτήρας μπήκε η ομάδα του Μπεκιαρίδη, θέλοντας να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις της. Έτρεξε στο γήπεδο, πίεσε στην άμυνα και μετά από ομαδική δουλειά σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Βέλος οι Μπιτέρνας και Τούφας στην επίθεση, άχαστος ο Παπανικολάου και ο Κωτιάδης από μέση απόσταση και ο Τσιριμπάκας με τον Τσαλιγόπουλο κέρδισαν πολλές μάχες στο ζωγραφιστό. Buzzer beater από τον Κουμτσίδη στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου πίσω από το κέντρο, που επισφράγισε τη γεμάτη παρουσία του.

Με απουσίες η αρμάδα του Μπακαλίδη και με το Δούλαλα να αποχωρεί στο 2ο ημίχρονο λόγω μικροτραυματισμού, δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων και επήλθε η ήττα. Τρομερός ο Παπαδόπουλος που πήρε στην πλάτη του το σκοράρισμα της ομάδας, ακούραστος ο Γώγος, μαέστρος ο Στίκας και πολυεργαλείο ο Ελευθεριάδης σε άμυνα και επίθεση. Διόσκουροι στην άμυνα οι Πολυμέρης και Γαβριηλάκης έβαλαν τα δυνατά τους.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 6, Κούλης, Παπανικολάου 13(2), Μπιτέρνας 8, Τούφας 12, Κουμτσίδης 13(1), Τσιριμπάκας 8, Μπεκιαρίδης, Τσαλιγόπουλος 10.

BAD BOYS: Γώγος 4, Ελευθεριάδης 8, Δούλαλας, Μπακαλίδης, Παπαδόπουλος 23(3), Στίκας 9(1), Γαβριηλάκης, Πολυμέρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής