breaking news Νέο

Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου : «Το ΚΙΝ.ΑΛ εκφράζει τον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα»

Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου : «Το ΚΙΝ.ΑΛ εκφράζει τον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα»

Στάση αναμονής από το Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου, υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας με το «Κίνημα Αλλαγής» στις προσεχείς εθνικές εκλογές, για τις αποφάσεις, οι οποίες αναμένονταν να ληφθούν στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛ και συγχρόνως της συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής του κόμματος στην Ημαθία.

«Αναμένουμε να παρθούν αποφάσεις, οι οποίες και θα χαράξουν την περαιτέρω πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ. Το οποίο, όπως συνεχώς επισημαίνει και η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, εκφράζει τον προοδευτικό χώρο στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να ηττηθεί οριστικά στις εθνικές εκλογές η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η ώρα να λογαριαστούμε στον προοδευτικό χώρο με τον κ. Τσίπρα. Τον προοδευτικό χώρο, τον οποίο, και θα το επαναλάβω, εκφράζουμε εμείς και όχι ο κ. Τσίπρας και ο πολιτικός αχταρμάς του» τόνισε, μιλώντας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έβαλε ακόμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ «για το ότι προσπαθεί να διεμβολίσει το ΚΙΝ.ΑΛ. και να εμφανισθεί ως ο εκφραστής της Κεντροαριστεράς στη χώρα μας. Όμως με τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτός που έχει δημιουργήσει ένα συνοθύλευμα νεόπτωχων, τους οποίους και θέλει να εκπροσωπήσει και για τους οποίους έχει τεράστια ευθύνη. Σε αντίθεση με το ΚΙΝ.ΑΛ, το οποίο εμμένει στην ύπαρξη και την εξέλιξη της μεσαίας τάξης, όπου, σημειωτέον, δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, την οποία και εκπροσωπούμε εμείς. Συνεπώς, για εμάς η επανασύσταση της μεσαίας τάξης είναι ένα στοίχημα, που θα πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε».

Μάλιστα, δοθείσης αφορμής, ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου στέλνει «ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους προοδευτικούς ψηφοφόρους που εγκαταλείπουν το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε εδώ, έχουμε ανοίξει την πόρτα και σας περιμένουμε».

Ο ίδιος, αν και δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, σχετικά με τη ρήξη που έχει επέλθει ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε με νόημα : «Κάποιοι λοξοκοιτάζουν δεξιά, κάποιοι άλλοι λοξοκοιτάζουν αριστερά. Εμείς είμαστε ΚΙΝ.ΑΛ., εμμένουμε και παλεύουμε για τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη και για την επανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Επιπλέον, κληθείς να σχολιάσει το ότι η ΝΔ υπήρξε η μεγάλη κερδισμένη στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου σημείωσε : «Ο χάρτης βάφτηκε μπλε, εξαιτίας των πολιτικών και του ύφους του κ. Τσίπρα», ενώ τέλος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η αυριανή μέρα πρόκειται να σηματοδοτήσει και την είσοδό του στην προεκλογική μάχη των επικείμενων εθνικών εκλογών, ξεκινώντας πρώτα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγία Μαρίνα και εν συνεχεία βάζοντας στο πρόγραμμα των επισκέψεών του άλλες περιοχές της Ημαθίας.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής