breaking news Νέο

100.000 ευρώ τη σήμερον ημέρα δε βρίσκονται εύκολα…

100.000 ευρώ τη σήμερον ημέρα δε βρίσκονται εύκολα…

Ερωτηθείς ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ των διεκδικητών της αρχηγίας του υπό σύσταση νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ημαθία την περασμένη Παρασκευή, για το εάν οι 10 διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος της Κεντροαριστεράς είναι πολλοί, απάντησε πως «θα μπορούσαν να είναι 3 έως και 20!, το ζήτημα είναι να πολιτικοποιηθεί η διαδικασία, πέρα από τον αριθμό των υποψηφίων».

Τώρα, το εάν και κατά πόσο μπορεί να πολιτικοποιηθεί η διαδικασία αυτή, ο χρόνος θα δείξει, αλλά ότι μπορεί να συρρικνωθεί ο αριθμός των 10 υποψηφίων, αυτό είναι δυνατό! Πως θα γίνει αυτό; Στην περίπτωση που ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος (φωτό), που έχει αναλάβει να εγγυηθεί τις διαδικασίες εκλογής του νέου αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενημερώνοντας έναν-έναν τους 10 υποψηφίους, προτίθεται, είπε, να ιδρύσει μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία. Η οποία και θα συσταθεί, για να διεξαγάγει την εκλογή και θα λειτουργήσει με την ευγενική συνδρομή των υποψηφίων αρχηγών. Και για να γίνει απολύτως κατανοητό: Αν δηλαδή η Vodafone ζητά 1 εκ. ευρώ, για να κάνει εκλογές, τότε ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει 100.000 ευρώ!

Και 100.000 ευρώ τη σήμερον ημέρα δε βρίσκονται εύκολα… Κάποιοι μάλιστα εκ των 10 υποψηφίων (Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Δημήτρης Τζιώτας, Απόστολος Πόντας) δεν άντεξαν και έστειλαν εμπιστευτική επιστολή στον κ. Αλιβιζάτο, με την οποία ζητούν να μην επιμείνει. Διότι, αν επιμείνει, θα αποχωρήσουν. Και τότε να δούμε πόσοι τελικά θα μείνουν στην κούρσα της διεκδίκησης της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής