breaking news Νέο

Ευχαριστήριο του Π. Παυλίδη μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών

Ευχαριστήριο του Π. Παυλίδη μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, θερμά και από την καρδιά μου, όλους τους υποψηφίους που συμπορευτήκαμε και δώσαμε την μάχη των εκλογών ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Ο κόσμος σας τίμησε για την συνέπεια, την προσφορά και την εντιμότητα που σας χαρακτηρίζει και στην προσωπική σας ζωή και στην καθημερινότητα σας. Το αποτέλεσμα αυτού του Ανεξάρτητου και Ακομμάτιστου συνδυασμού οφείλεται στην προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως. Χαίρομαι που έστω και μέσα από τέτοιες διαδικασίες γνώρισα από πιο κοντά, ικανούς και άξιους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ. Με τιμά που συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Συγχαίρω επίσης όλους αυτούς που εκλέχτηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, έπειτα από έντιμο αγώνα. Το αύριο του Δήμου μας απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια να συγκλίνουν πολλές διαφορετικότητες. Μόνο η πορεία προς το κοινό καλό του τόπου μπορεί να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αποχή και τα ποσοστά των παρατάξεων δείχνουν την απαίτηση των συνδημοτών μας, για ένα διαφορετικό αύριο, για ένα δυναμικό μέλλον αντάξιο των προσδοκιών του τόπου. Μόνο σκεφτόμενοι κι ενεργώντας ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτή άλλωστε ήταν η αιτία συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας, αυτή είναι και η λύση στα αδιέξοδα.

Παύλος Παυλίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής