breaking news Νέο

Βήμα-βήμα χτίζεται η νέα Βέροια, ποια τα μέχρι τώρα συμπεράσματα, θετικά και αρνητικά

Βήμα-βήμα χτίζεται η νέα Βέροια, ποια τα μέχρι τώρα συμπεράσματα, θετικά και αρνητικά

Σε ένα ακόμη φιλικό, με αντίπαλο ομάδα που με βάση το ρόστερ που έχει φτιάξει, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League, διεκδικώντας την άνοδό της στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε τα ίδια περίπου στοιχεία: θετικά και αρνητικά.
Όχι πως δεν παρουσίασε καμιά απολύτως βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις της.
Πρώτα από όλα είχε σαφώς περισσότερες επιλογές στον πάγκο της, αφού άλλαξε ολόκληρη σχεδόν την αρχική της ενδεκάδα (ολόκληρο το 90λεπτο έβγαλαν μόνο δυο ποδοσφαιριστές) και όμως υπήρχαν παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, κυρίως οι πιο νεαροί που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό της Τετάρτης. Αυτοί οι παίκτες, πλαισιωμένοι από την Κ19 του Γιάννη Καψαλιάρη, χθες στο γήπεδο του Μακροχωρίου αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την τοπική ομάδα.
Το πρώτο πράγμα που πέτυχε αυτό το διάστημα η ΒΕΡΟΙΑ ήταν να εμπλουτίσει το ρόστερ της με νεαρούς μεν, αρκετοί από τους οποίους έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της Football League.
Το πρώτο θετικό συμπέρασμα που βγαίνει από το μέχρι τώρα δείγμα που μας έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ, εκτός φυσικά από το γεμάτο ρόστερ, είναι ότι μπορεί να μη διαθέτει γνωστά, στο χώρο της Β’ Εθνικής ονόματα στην ενδεκάδα της, όμως αρκετοί από τους σημερινούς παίκτες της δεν θα αργήσουν να ντεμπουτάρουν στο πρωτάθλημα της Super League και φυσικά μπορούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που δείχνουν να ξεχωρίζουν, να αποτελέσουν τον κορμό, πάνω στον οποίο θα στηθεί η νέα Βέροια.
Το ερώτημα βέβαια είναι πως θα καταφέρει τη νέα περίοδο, όταν θα πέσουν και άλλες ομάδες πάνω τους, καθώς το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, με εξαίρεση τους δυο Γκανέζουνς, που υπόγραψαν τριετή συμβόλαια και από τους οποίους βέβαια ο ένας που ξεκίνησε το φιλικό με τη Δόξα και είναι ο μεγαλύτερος, ο Γιαμόα (22 ετών, ενώ ο Οφφεπ που είναι 18 μπήκε αλλαγή), επίσης φανέρωσε καλά στοιχεία.
Εκτός όμως από την πληρότητα του ρόστερ, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε και ορισμένες καλές αρετές. Τη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού της, κυρίως στο τελευταίο 30λεπτο, που είχε για πρωταγωνιστή το Λίταινα, που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα στην ομάδα.
Αυτή η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ σίγουρα έχει προοπτικές, αρκεί να μη φορτώσουμε τους νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές της με περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορούν να αντέξουν οι πλάτες των νεαρών και άπειρων ποδοσφαιριστών της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής