breaking news Νέο

Νοσταλγία Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Νοσταλγία Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Μπασκετική πανδαισία την Τετάρτη 5 Ιουνίου με τρεις αγώνες για το τουρνουά Νοσταλγία. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι οι Μορφές επικράτησαν των Φούφουτος με σκορ 57-50. Στο βραδινό παιχνίδι στο ΕΑΚ οι Χωρίς Έλεος κέρδισαν τους Βέροια 23 με σκορ 37-64. Τέλος στο άλλο παιχνίδι που έγινε παράλληλα στο κλειστό του Προμηθέα οι Τexas Losers κέρδισαν τους Havana με σκορ 76-45.

Έδειξαν μέταλλο νικητή οι παίκτες του Καραμίχου, παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ για σχεδόν 3 δεκάλεπτα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το ροζ φύλλο. Ο Χατζηκυριακίδης Σ. κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους ψηλούς, ο Χριστοφορίδης πλήγωσε από μέση απόσταση και ο Τριγώνης κατέβασε πολλά ριμπάουντ.

Έμεινε από δυνάμεις και καθαρό μυαλό η αρμάδα του Μωϋσιάδη, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε στον αγώνα μέχρι τέλους. Τσιμτσιρίδης και Πανταζής έτρεχαν σαν σαϊτες στην επίθεση σκοράροντας κατά βούληση, ο Γαλανούδης πάλεψε στη ρακέτα και ο Λάζαρου έκλεψε μπάλες, αλλά δεν ήταν αρκετά, για να αποφύγουν την ήττα.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφορίδης 10, Καραμίχος 5(1), Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 9, Χατζηκυριακίδης Σ. 17, Ιωσηφίδης 10, Τσιούντας, Τριγώνης 6, Τόκας, Χατζηκυριακίδης Θ.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 6(1), Πανταζής 21(2), Λαζάρου, Τσιμτσιρίδης 13(2), Γαλανούδης 5, Σαράφης 3(1), Αμοιρίδης 2.

 

Άχρωμη και άγευστη παρουσιάστηκε η ομάδα του Ηλιάδη,  που έδειχνε να μην πιστεύει στη νίκη, παραδίδοντας τα όπλα από νωρίς. Πάλεψε στη ρακέτα ο Μπαλτζής και ο Μιχαηλίδης, όαση ήταν ο Αβραάμ και μαχητής ο Τζανέτος, αλλά δεν τους βγήκε τίποτε σωστά.

Στην αντίπερα όχθη ο Ιωαννίδης Junior ήταν να τον πιεις στο ποτήρι!! Σκόραρε, έτρεξε, μοίρασε ασίστ σπάζοντας τα κοντέρ της στατιστικής. Ο Ουζούνης για ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε με μαθηματική ακρίβεια και ο Τζιμογιάννης ήταν άριστος!!

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 6, Ευθυμιάδης 6(2), Μιχαηλίδης 4, Τρομπούκης, Κουτσαλιάρης 2, Λεονταράκης, Μπαλτζής 9, Βασιλόπουλος 5, Τζανέτος 5.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ουζούνης 15(2), Τζιμογιάννης 10, Κυρητόπουλος 4, Ιωαννίδης Φ. 26(5), Παπαγιάννης Δ. 7, Εκμετζόγλου 2.

 

Φουριόζοι μπήκαν οι Τεξανοί στο παιχνίδι με τον αρχηγό Μπιζέτα σε μεγάλα κέφια να βομβαρδίζει από τα 6,75. Ο Παγάνης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχε αντίπαλο και ο Τσίπης έκανε πάρτι στη ρακέτα. Μοίρασε ασίστ ο Τσατσάς και βοήθησε στην επίθεση ο Αθανασίου.

Δεν κατάφεραν οι Κουβανοί να ανταπεξέλθουν στην πίεση των αντιπάλων τους και μαζί με την αστοχία επήλθε η ήττα. Οι Μυτιλέκας και Αργυρόπουλος πυροβολούσαν από μακριά, ο Κοντοκώστας  και ο Καρανάσιος πάλεψαν στο ζωγραφιστό, αλλά δεν κατάφεραν πολλά.

TEXAS LOSERS: Τσατσάς 4, Αθανασίου 4, Τσίπης 10, Μπιζέτας 17(3), Παγάνης 27(3), Χατζής 6, Ντόβας 6, Μανούρας 2.

HAVANA: Μυτιλέκας 14(2), Κοντοκώστας 5, Καρανάασιος 4, Μόσχου 2, Μποροδήμος, Τσιάρας, Σιδηρόπουλος 5, Αργυρόπουλος 11(3), Καπαγερίδης 2, Καραϊνδρος 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής