breaking news Νέο

«Μικροί διάκονοι της Εκκλησίας» : Αρχιερατική Θ. Λειτουργία για τη λήξη του Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας

«Μικροί διάκονοι της Εκκλησίας» : Αρχιερατική Θ. Λειτουργία για τη λήξη του Κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας

Στο πλαίσιο των ΚE΄ Παυλείων, το Σάββατο 8 Ιουνίου το πρωί, στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο, με την ευκαιρία της λήξης του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη θεία λειτουργία συμμετείχαν τα παιδιά, οι νέοι και τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ομίλησε στα παιδιά ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης Αρχιμ. Βαρνάβας Γιάγκου σχετικά με τη διακονία της Εκκλησίας, ενώ νωρίτερα τον προσφώνησε εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης. 

Στη συνέχεια διοργανώθηκαν διάφορες δράσεις και ομαδικά παιχνίδια, όπως ο πρώτος «Παύλειος δρόμος», καθώς και Συναυλία Παραδοσιακών Χορών και Τραγουδιών από το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής