breaking news Νέο

Νοσταλγία Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019

Νοσταλγία Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019

Σάββατο 8 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση με δύο παιχνίδια στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληά. Στις 19:15 οι Άχθος Αρούρης συνέχισαν το νικηφόρο σερί και υπέταξαν και τους Βέροια23 με σκορ 29-48. Ενώ στο βραδινό παιχνίδι στο ντέρμπι του Β Ομίλου, οι Χωρίς Έλεος επιβλήθηκαν με σκορ 61-71 ενάντια στους Bad Boys.

Με πολλές απουσίες και τραυματισμούς παρατάχθηκε η ομάδα του Ηλιάδη, και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τους αντιπάλους. Κέρδισε κατά κράτος τις μάχες στη ρακέτα ο Μπαλτζής, έτρεξε ο  Τζανέτος και ο Αβραάμ, λιοντάρι στην άμυνα ο Λεονταράκης και δίδαξε ποστάρισμα ο Τζιμογιάννης, αλλά δεν ήταν αρκετά.

Ενθουσιασμός, ενέργεια και πάρτυ στις κερκίδες είναι τα μυστικά συστατικά της επιτυχίας της αρμάδας του Δούλου. Τρίτη συνεχόμενη νίκη και αρκετές ελπίδες  για πρόκριση στην επόμενη φάση για τους νεοφώτιστους! Ο Ζάννος και ο Λαμπράκης έσυραν το χορό στο σκοράρισμα, ο Ντέλλας μαζί με τα ριμπάουντ κατέβασε και κάτι σπουργίτια που πετούσαν πάνω από το γήπεδο και οι Λιακόπουλος με τον Κιορπέ σκόραραν από μακριά.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζής 15, Τζιμογιάννης 4, Τζανέτος 4.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ντέλλας 2, Γαλανίδης 2, Λαμπράκης 13(1), Παρασκευόπουλος 4, Κιορπές 3(1), Καρακουλάκης, Λιοντάκης, Ζάννος 16(3), Λιακόπουλος 8.

 

Νωθρή ξεκίνησε η ομάδα του Μπακαλίδη, μη μπορώντας να ελέγξει την ταχύτητα των αντιπάλων γκαρντ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14 πόντους διαφορά στο ημίχρονο. Ένα καλό 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν αρκετό και μετά από ένα ισορροπημένο 4ο δεν καλύφθηκε η διαφορά και επήλθε η ήττα. Βομβάρδισε από τα 6,75 ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Στίκας, ασταμάτητος ο Παπαδόπουλος σκόραρε από παντού και οι Γώγος με τον Ελευθεριάδη σκόραραν, όταν έκαιγε η μπάλα.

Με τον τραυματία αρχηγό Ιωαννίδη Ι. να δίνει εντολές και τους διόσκουρους Ιωαννίδη Φ. και Ουζούνη να εκτελούν δεν υπήρχε σωτηρία για τους αντιπάλους. Βομβάρδισαν από τα 6,75 με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, έτρεξαν πάνω κάτω και έφεραν την πολυπόθητη νίκη.

BAD BOYS : Γώγος 9(1), Ελευθεριάδης 10, Παπαδόπουλος 26(1), Στίκας 12(2), Μιχαηλίδης 2, Γαβριηλάκης 2, Πολυμέρης, Μπακαλίδης.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ουζούνης 27(2), Κυρητόπουλος 6, Ιωαννίδης Φ. 31(6), Εκμετζόγλου 1, Φουλατζικλίδης 6(1).

 

Κυριακή 9 Ιουνίου συνεχίστηκε το τουρνουά μας με 2 αγώνες που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Εληάς Άρης Γεωργιάδης. Μπροστά σε αρκετό κόσμο στις κερκίδες στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Texas Losers επιβλήθηκαν των nJOYers με σκορ 73-69 και στο βραδινό παιχνίδι οι Θύελλα κέρδισε τους Basket Gurus με σκορ 60-73.

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι που δεν εξελίχθηκε πρέπον για καρδιακούς, οι Τεξανοί με μπροστάρη τον αρχηγό Μπιζέτα, που βομβάρδισε από τα 6,75, πήραν μια μεγάλη νίκη και φορτσάρουν με μόλις 1 ήττα στο Α Όμιλο μετά από 6 παιχνίδια για τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Ο Τσίπης το βιολί του στο ζωγραφιστό, οι Παγάνης και Φίτσιος έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ο παίκτης κλειδί Ντόβας σκόραρε, όταν η μπάλα έκαιγε, έχοντας μεγάλο μερίδιο από τη μεγάλη αυτή νίκη.

Από νωρίς η αρμάδα του  Κανελλίδη βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, χωρίς να έχει βρει τα πατήματά της. Στην τελευταία περίοδο όμως δείχνοντας ψυχικά αποθέματα κυρίως με τους Νίκαι και Μαυροκεφαλίδη έφεραν το παιχνίδι στην κόψη του ενός καλαθιού!! Μερικά άστοχα σουτ και βιαστικές επιθέσεις στο τελευταίο λεπτό, καθώς και η ευστοχία στις βολές των αντιπάλων, τους στέρησαν από το να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Καταιγιστικός ο Μάρτος, δυναμίτης ο Κωτσάκης.

TEXAS: Αθανασίου 1, Τσίπης 12, Μπιζέτας 15(3), Παγάνης 8(1), Φίτσιος 10(1), Χατζής 4, Ντόβας 17, Μανουράς 6(1).

NJOYERS: Νίκαι 24(2), Τσιγκογιάννης 2, Μουρατίδης 3(1), Γκίνης 4, Κωτσάκης 2, Μάρτος 8(1), Κανελίδης 11(1), Μαυροκεφαλίδης 13, Παπατζίκος 2.

 

Μπασκετική πανδαισία μια ακόμα φορά από τους παίκτες του Κυβεντίδη που πρόσφεραν θέαμα στο πιο αποδοτικό, από άποψη πόντων, παιχνίδι τους για φέτος. Ο Τσιγάρας αέρινος για ένα ακόμα παιχνίδι, οι Σαλαμάνης και Τζίνας δεν είχαν αντίπαλο από μέση απόσταση, ο Πολυμένης βομβάρδιζε από μακριά και ο Τζιούρτζιας ήταν καταιγιστικός για μια ακόμα φορά σε άμυνα και επίθεση.

Μία ακόμα καταπληκτική παράσταση από το μαέστρο Κονδωνή και την παρέα του, που συνεχίζει ακάθεκτη στον Β Όμιλο να κάνει τους αντιπάλους να μιλάνε με θαυμασμό. Οι Μουρατίδης, Μπουζίκας και Τσέγγος έστησαν ένα μίνι διαγωνισμό τριπόντων, ο Χορμόβας δεν σταμάτησε να τρυπάει την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει και ο Βαρβέρης με το Μπάμπαλη έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό. Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για τη θυελλώδη παρέα!!

BASKET GURUS: Τσιγάρας 16, Αλεξίου 2, Πολυμένης 6(1), Τζίνας 7(1), Σαλαμάνης 8, Δέλλιος 2, Κυβεντίδης 5(1), Τζιούρτζιας 10, Χατζηπάντος 4. 

ΘΥΕΛΛΑ: Μπάμπαλης 6, Κονδωνής 8, Γκοντόπουλος 3(1), Χορμόβας 16, Ζαλώνης, Χατζηπαυλίδης 6, Μπουζίκας 9(3), Μουρατίδης 8(2), Μόνας, Βαρβέρης 9(1), Τσέγγος 8(2).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής