breaking news Νέο

ΣΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ, το τελευταίο χαρτί της Εθνικής

ΣΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ, το τελευταίο χαρτί της Εθνικής

Η ήττα από την Ιταλία το περασμένο Σάββατο και η παράλληλη νίκη της Φινλανδίας οδήγησαν την Εθνική της χώρας μας στην 3η θέση ισόβαθμη με την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Ετσι το σημερινό παιχνίδι με την Αρμενία εξ ορισμού πλεον αποκτά χαρακτήρα τελικού αφου θα πρέπει να κερδίσει η Εθνική για να μπορεί να ελπίζει για την κατάκτηση της 2ης θέσης πίσω από την Ιταλία που μέχρι στιγμής δείχνει να κάνει περίπατο στον όμιλο έχοντας δώσει τρεις αγώνες συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς και πετυχαίνοντας 11 τέρματα δίχως να έχει παραβιαστεί η εστία της.

Αν σήμερα η Εθνική της χώρας μας κερδίσει την Αρμενία στο ΟΑΚΑ και παράλληλα η Ιταλία στο Τορίνο πάρει τους τρεις βαθμούς από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη τότε θα ηρεμήσουν τα πράγματα μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου που είναι το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Φινλανδία εκτός έδρας και που αυτή τη στιγμή προβάλλει σαν βασικός αντίπαλος μας την διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη στο σημερινό της παιχνίδι η Εθνική της χώρας μας θα αποχαιρετίσει πρόωρα την προσπάθεια να προκριθεί στους τελικούς του Euro 2020.

Για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρμενίας βέβαια προηγουμένως θα πρέπει να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ιταλία, οχι βέβαια της ήττα αλλά της πολύ κακής εμφάνισης.

 

Η βαθμολογία

 

Με την Ιταλία να φαντάζει σαν το απόλυτο φαβορί του ομίλου συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου η προκριματική φάση του Εuro 2020.

Το σημερινό πρόγραμμα του 10ου ομίλου στον οποίο συμμετέχει η Εθνική της χώρας μας περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Να δούμε όμως το πρόγραμμα και την βαθμολογία.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ελλάδα - Ιταλία         0-3

Φινλανδία - Βοσνία - Ερζεγοβίνη   2-0

Αρμενία - Λιχτενστάϊν         3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)

                                                ΤΕΡ.   ΒΑΘ.

1. ΙΤΑΛΙΑ        11-0    9

2. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ           4-2      6

3. ΕΛΛΑΔΑ     4-5      4

4. ΒΟΣΝΙΑ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ    4-5      4

5. ΑΡΜΕΝΙΑ   4-4      3

6. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ       0-11    0

 

ΕΠΟΜΕΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Τρίτη 11 Ιουνίου

Ελλάδα - Αρμενία 9.45μ.μ. (ΟΡΕΝ)

Ιταλία - Βοσνία - Ερζεγοβίνη 9.45μ.μ.

Λιχτενσταϊν - Φινλανδία 9.45μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής