breaking news Νέο

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και οι ομάδες συνεχίζουν την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Η Αλεξάνδρεια την Τετάρτη το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Βαγγέλη Δαδάκου.

Ο Δαδάκος που γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 1998 την περσινή περίοδο ξεκίνησε από τον Καμπανιακό και λίγους μήνες αργότερα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετακόμισε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, από τον οποίο ήρθε στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Ο Δαδάκος την περίοδο 2015-2016 σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στην ομάδα του Πιερικού ενω προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Γιώτσα.

Συγχρόνως με την μεταγραφή του Δαδάκου, η διοίκηση του Φιλίππου Αλεξάνδρειας, ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λαμπριανίδη.

***

Μια νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομαδας της ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξανδρειας.

Πρόκειται για την απόκτηση του Κώστα Αραμπατζή που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

***

Μια εβδομάδα αργότερα όπως αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή 1η Οκτωβρίου όμως αναβλήθηκε και πάει μια εβδομάδα πίσω για τις 8 Οκτωβρίου.

***

Μία ακόμη προσθήκη στο πολύ αξιόλογο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Αρης Παλαιοχωρίου που μπηκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι Κίτρινοι του Παλαιοχωρίου απέκτησαν τον Κώστα Γιοβαννόπουλο που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας έχοντας αρκετές συμμετοχές και πετυχαίνοντας και 4 γκολ.

***

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Κεραυνός Επισκοπής. Μια προσθήκη που αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα του.

Πρόκειται για τον 45χρονο Τσόπτση γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1972 και αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό όταν μεσωρανούσε στις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς και στον Ιωνικό έχοντας γράψει 140 περίπου συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ενω έχει διατελέσει και προπονητής του Εδεσσαϊκού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής