breaking news Νέο

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Θ. Παπακωνσταντίνου σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Θ. Παπακωνσταντίνου σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας

Στην προεκλογική μάχη, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, μπήκε ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου. Ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΚΙΝ.ΑΛ., όπως η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» σας είχε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα με σχετικό ρεπορτάζ, ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγία Μαρίνα, τις επαφές και συναντήσεις του με κατοίκους αγροτικών – κυρίως – περιοχών, σε μια προσπάθεια, όπως είπε, «να συγκεκριμενοποιήσουμε τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, για να έχουμε μία γενική εικόνα για τα τρέχοντα ζητήματα, αλλά και να γίνει μία κουβέντα πάνω στις προτάσεις που προβάλλει το ΚΙΝ.ΑΛ., μέσω του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ».

Το Σάββατο ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου περιόδευσε στην πόλη της Νάουσας, όπου και συναντήθηκε με πολίτες, αγρότες και επαγγελματίες. «Στις συναντήσεις αυτές έγινε μία προσπάθεια να κωδικοποιήσουμε προβλήματα της περιοχής, τα οποία και εστιάζονται κατά κύριο στη μεγάλη ανεργία που υπάρχει, απόρροια της αποβιομηχανοποίησης που έχει υποστεί η πόλη εδώ και πολλά χρόνια. Συγχρόνως να δούμε ως ΚΙΝ.ΑΛ. πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το μείζον θέμα της ανεργίας, μέσα από δράσεις, δραστηριότητες και προτάσεις, που θα φέρουν απασχόληση, ανάπτυξη, πολύ δε περισσότερο την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων που έχει να επιδείξει η ηρωική πόλη της Νάουσας – πλουτοπαραγωγικές πηγές, τουριστική θέση, παραδοσιακά προϊόντα με αιχμή τα ξακουστά κρασιά της κλπ.», επεσήμανε.

 

Συνάντηση (και) με το νέο Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα

Μάλιστα, ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου και η ομάδα που τον συνόδευε, είχε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Νάουσα και μια τυχαία συνάντηση με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης Νικόλα Καρανικόλα, όπου οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια καθορισμένη συνάντηση μέσα στο προσεχές διάστημα, στην οποία και θα γίνει μια διεξοδική συζήτηση για όλα τα ζητήματα της Νάουσας.

Σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΚΙΝ.ΑΛ. θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δένδρων στη Νάουσα, ενώ το πρόγραμμα των επισκέψεών του μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα περιλαμβάνει χωριά της περιοχής της Αλεξάνδρειας.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής