breaking news Νέο

Νοσταλγία Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Νοσταλγία Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τρίτη 11 Ιουνίου ένα τρομερό σε ένταση και αγωνία παιχνίδι διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, Άρης Γεωργιάδης. Οι Χωρίς Έλεος κατάφεραν και κέρδισαν τους σκληροτράχηλους Άχθος Αρούρης με σκορ 56-60.

Δυναμικά μπήκε η ομάδα του Δούλου, έχοντας σε τρομερή ημέρα το Χαλκιά και πήρε τα ηνία στο πρώτο δεκάλεπτο. Το ημίχρονο όμως τότε έφερε πίσω στο σκορ με 3 πόντους και προσπάθησαν να ανασυνταχθούν στην ανάπαυλα. Με άπλετη ενέργεια ο Λιακόπουλος σκόραρε από το ζωγραφιστό, οι Παρασκευόπουλος και Ντέλλας έτρεχαν σαν βέλη και με επιμέρους σκορ 19-10 στην τρίτη περίοδο έδειχναν να πιστεύουν την ανατροπή. Η κούραση όμως σε συνάρτηση με λάθος επιλογές και ένα κακό 4ο δεκάλεπτο έφεραν την ήττα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του τουρνουά, έπειτα από ισοβαθμία στην 4η θέση με τους Bad Boys, από τους οποίους έχουν χάσει στο μεταξύ τους παιχνίδι. 

Πυραυλοκίνητη η ομάδα, υπό το βλέμμα του τραυματία αρχηγού της Ιωαννίδη Ι., κατάφερε να κλειδώσει, στη χειρότερη περίπτωση, την 3η προνομιούχο θέση του Β Ομίλου. Ασταμάτητος ο Ιωαννίδης Φ. σκόραρε και για τον πατέρα του και με το διόσκουρό του Ουζούνη να πυροβολεί από παντού έκαναν ένα επιμέρους σκορ 10-20 στην 4η περίοδο και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Ντέλλας 6, Λαμπράκης 5(1), Λιοντάκης, Ζάννος, Παρασκευόπουλος 7, Κιορπές 2, Λιακόπουλος 12, Χαλκιάς 21, Γαλανίδης 3.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ουζούνης 25(2), Τζιμογιάννης, Κυρητόπουλος 2, Ιωαννίδης Φ. 28(1), Παπαγιάννης 5.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής