breaking news Νέο

Με νηνεμία στην αρχή και...κυκλώνα και διακοπή τελικά, το πρώτο, μετεκλογικό, δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!

  • Με νηνεμία στην αρχή και...κυκλώνα και διακοπή τελικά, το πρώτο, μετεκλογικό, δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!
  • Με νηνεμία στην αρχή και...κυκλώνα και διακοπή τελικά, το πρώτο, μετεκλογικό, δημοτικό συμβούλιο Νάουσας!

Υπηρεσιακά θέματα, όπως άλλωστε ο νόμος προβλέπει, μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, συζητήθηκαν στην πρώτη, μετεκλογική, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Ιουνίου. Ο πρόεδρος του σώματος έδωσε συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο, στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και όλους όσοι έδωσαν τον εκλογικό τους αγώνα. Ο κ. Ρίζος από την «Κοινωνία Πολιτών», την παράταξη που δεν συνεχίζει στο επόμενο συμβούλιο, συνεχάρη τους νεοεκλεγμένους, λέγοντας : «Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός αποφάσισε, να σταματήσουν οι προσωπικές αντεγκλήσεις μέσω διαδικτύου. Το νέο δημοτικό συμβούλιο με τη σύνθεσή του απαιτεί συνεργασίες για την καθημερινότητα του δημότη», είπε ο κ. Ρίζος, ζητώντας από τον απερχόμενο δήμαρχο να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του δήμου. «Είστε χρήσιμος για την κοινωνία, να έχετε καλή συνεργασία με το νέο δήμαρχο και τους νέους δημοτικούς συμβούλους», είπε, ενώ έκλεισε λέγοντας ότι θα συνεχίσει και μετά την 1η Σεπτεμβρίου να είναι ενεργός πολίτης.

 

Ο κ. Καρτσιούνης από τη ΛΑ.Σ χαρακτήρισε ως πολύ καλό το ποσοστό της προσκείμενης στο ΚΚΕ δημοτικής παράταξης στη Νάουσα, λέγοντας ότι και στη νέα περίοδο η ΛΑ.Σ θα συνεχίσει να είναι απέναντι στις πολιτικές ιδιωτικοποιήσεων του δήμου, κινητοποιώντας τους πολίτες. Κλείνοντας μάλιστα, ευχήθηκε καλή επιτυχία….μόνο στους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης!

 

Γόνιμη θητεία στον κ. Καρανικόλα, ευχόμενος να επικρατήσει πνεύμα συναίνεσης, ζήτησε ο τέως πρόεδρος του σώματος, Απόστολος Αποστόλου.

 

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στη συζήτηση της ατζέντας των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τα πνεύματα άναψαν, όταν ο πρόεδρος του σώματος απέβαλε τον κ. Βασιλείου από την αίθουσα, για μη κόσμια συμπεριφορά. Ο κ. Βασιλείου αρνήθηκε και μετά από ένα ολιγόλεπτο πανδαιμόνιο, ο κ. Παρθενόπουλος αποφάσισε τη διακοπή της συνεδρίασης και τη διεξαγωγή της στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής