breaking news Νέο

Τα οφέλη της Μαγνητικής Θεραπείας για την Υγεία μας

Τα οφέλη της Μαγνητικής Θεραπείας για την Υγεία μας

 

120 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

Περισσότεροι από 120 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις εξαιτίας διαφόρων λόγων υγείας. Τα προβλήματα αρθρώσεων που συνδέονται με το πόνο της δυσκαμψίας και της δυσκολίας στην εκτέλεση καθημερινών καθηκόντων τυπικά αντιμετωπίζονται με αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα με συναφείς παρενέργειες και οικονομικές επιπτώσεις. Η μαγνητική θεραπεία ή η χρήση στατικών μαγνητών που εφαρμόζονται στο δέρμα έχει από καιρό φημολογηθεί για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του πόνου και της ακαμψίας.

Τα οφέλη της Μαγνητικής Θεραπείας στην ευεξία και την αθλητική ανάκαμψη

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι η μαγνητική θεραπεία και η χρήση των αρνητικών ιόντων είναι εναλλακτικές θεραπείες ακόμα, πέρα από το να είναι λίγο «πολύ καλές για να είναι αληθινές», χρησιμοποιούνται στην επικρατούσα ιατρική με πολύτιμα αποτελέσματα.

Ο μαγνητισμός είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο ορισμένα υλικά έχουν την ικανότητα να προσελκύουν ή να απωθούν το ένα το άλλο. Αυτές οι φυσικές επιδράσεις, λόγω της περιστροφής των μη συζευγμένων ηλεκτρονίων, μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα κύτταρα του σώματος για να διεγείρουν τη ροή του αίματος και την αναγέννηση των χαλασμένων ιστών. Εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, ένα μαγνητικό περιτύλιγμα που περιέχει στατικούς μαγνήτες είναι ακόμη διαθέσιμο στο τιμολόγιο φαρμάκων NHS ως ιατρική συσκευή και μπορεί να συνταγογραφηθεί από γιατρούς για τη θεραπεία χρόνιων ελκών στα πόδια. Το 2006, υπολογίστηκε ότι η συνέχιση της χρήσης αυτής της μαγνητικής συσκευής μετά τη θεραπεία των ελκών του ποδιού θα μπορούσε να εξοικονομήσει το NHS 153,7 εκατομμύρια λίρες ετησίως βοηθώντας στην πρόληψη των υποτροπών του έλκους των ποδιών. Η μαγνητική θεραπεία κερδίζει έδαφος και στην ορθοπεδική. Τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία έχουν αποδείξει επιτυχία βοηθώντας τα κατάγματα των οστών να πλέκονται μαζί – ακόμα και εκείνα που δεν έχουν ενοποιηθεί με την κανονική φροντίδα. Αυτή η προσέγγιση έχει επίσης δείξει επιτυχία στη μείωση της φλεγμονής, οιδήματος και πόνου, και επιτάχυνση ανάκαμψης μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, στον αστράγαλο, στους ώμους και στο ισχίου.

Μειώστε τον πόνο της οστεοαρθρίτιδας με τη Μαγνητική Θεραπεία

Η αρθρίτιδα είναι ένας όρος ομπρέλα που κυριολεκτικά σημαίνει φλεγμονή των αρθρώσεων. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικοί τύποι, εκ των οποίων η συνηθέστερη είναι η οστεοαρθρίτιδα.

Ένας στους δύο ανθρώπους ηλικίας άνω των 60 ετών παρουσιάζει στοιχεία στην ακτινογραφία σχετικά με την οστεοαρθρίτιδα, κατά την οποία ο χόνδρος που προστατεύει τα άκρα των οστών εξασθενεί και απομακρύνεται. Αυτό προκαλεί μια φλεγμονώδη αντίδραση στην οποία το υποκείμενο οστό διογκώνεται και ο χώρος της άρθρωσης στενεύει. Τελικά, τα άκρα των οστών μπορεί να τριφτούν μαζί, προκαλώντας αυξανόμενο πόνο, δυσκαμψία και παραμόρφωση. Οποιεσδήποτε αρθρώσεις μπορούν να επηρεαστούν, αλλά συνηθέστερο είναι στις μεγαλύτερες αρθρώσεις που φέρουν το βάρος όπως οι γοφοί, τα γόνατα και η σπονδυλική στήλη.

Οι επιλογές θεραπείας είναι περιορισμένες

Μέχρι πρόσφατα, οι συνήθεις θεραπείες πρώτης γραμμής για τον πόνο της αρθρίτιδας ήταν η από του στόματος παρακεταμόλη ή μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως η ιβουπροφαίνη. Η παρατεταμένη χρήση τους αποθαρρύνεται τώρα λόγω ανησυχιών ότι η παρακεταμόλη και τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Η μακροχρόνια χρήση των μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φαρμάκων περιορίζεται επίσης από τις εντερικές παρενέργειες τους και τους κινδύνους των πεπτικών ελκών.

Καθώς τα παυσίπονα από το στόματος δεν είναι πλέον στην μόδα, οι τοπικές κρέμες και τα τζελ κερδίζουν δημοτικότητα, όπως και οι φυσικές προσεγγίσεις, όπως η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και η χρήση μαγνητικής θεραπείας για τη μείωση του πόνου και την επούλωση της θεραπείας.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ TRION:Z ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Τα βραχιόλια μαγνητικής θεραπείας Trion:Z διαθέτουν ισχυρούς μαγνήτες Colantotte, που εγχύονται με αρνητικά ιόντα. Η μοναδική πολωμένη τεχνολογία θεωρείται από πολλούς επαγγελματίες ως μια εξαιρετικά ισχυρή μορφή εναλλακτικής θεραπείας.

Η μαγνητική θεραπεία με μηχανισμό αρνητικών ιόντων είναι το #1 αθλητικό αξεσουάρ ιδανικό για να στηρίζει εσένα στον ενεργό τρόπο ζωής σου. Γιατί θεωρούμαστε πρώτοι στον ανταγωνισμό; Έχουμε την Ιαπωνική Ιατρική Έγκριση, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ANSPO μαγνητικής θεραπείας μοναδική για εμάς και κατέχουμε Class 1 CE Mark.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα άρθρα για τη Μαγνητική Θεραπεία και τα οφέλη της στην επίσημη ιστοσελίδα της Trion:Z Ellas

 

Dr Sarah Brewer - Trion:Z EllasΈχω χρησιμοποιήσει μαγνητική θεραπεία για πάνω από είκοσι χρόνια και βρήκα προσωπικά οφέλη από τη χρήση ενός βραχιολιού Trion: Z που παράγει τόσο μαγνητικό πεδίο όσο και αρνητικά ιόντα. Αν και πολλοί άνθρωποι θέλουν να υποτιμούν τη χρήση αυτών των καινοτόμων προσεγγίσεων για ευημερία, σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας και να διαμορφώσετε μια γνήσια άποψη χωρίς να πηδήσετε σε ένα συμπέρασμα κατευθείαν.

Dr Sarah Brewer
MSC (NUTR MED), MA (CANTAB), MB, BCHIR, RNUTR, MBANT, CNHC, FRSM

 

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ+30 23310 43246

Kiriakos Zerdalis - Eurozone Brands
Βέροια, Ημαθίας 59132 Ελλάδα
Κιν.: +30 698 999 5775

Επικοινωνήστε μαζί μας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής