breaking news Νέο

Nοσταλγία Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Nοσταλγία Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πέμπτη και 13, ούτε καν Παρασκευή, ένα ντέρμπι  θρίλερ εξελίχτηκε το βράδυ στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, όπου βρήκε νικητές τους Dalton's απέναντι στους Texas Losers με σκορ 58-69.

Δυνατό παιχνίδι από τους Τεξανούς του Μπιζέτα, που προσπάθησαν να ελέγξουν τη ροή του παιχνιδιού, με τον Τσίπη να σκοράρει κατά βούληση στο ζωγραφιστό και τον Παγάνη να τρέχει την ομάδα, πιάνοντας στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα. Ο Φίτσιος με τρίποντες βόμβες προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Νίκη ή ήττα με λιγότερους από 14 πόντους ήθελαν οι Texas, όπερ και εγένετο και τερμάτισαν στην 2η θέση του Α Ομίλου.

Από νωρίς έδειξε η αρμάδα του Καραθανάση ότι το θέλει πολύ το παιχνίδι. Ο Καραθανάσης Junior έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, σκοράροντας από παντού. Ο Καραγιαννόπουλος καθάρισε την αεράμυνα και ο Μπογδαμπεϊδης Γ. έδωσε γρήγορα καλάθια μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Παραλίγο να φτάσουν και τη διαφορά που χρειαζόντουσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν, επομένως 3η προνομιούχος θέση για τους δραπέτες.

TEXAS LOSERS : Τσατσάς 2, Πύρκας 4, Τσίπης 18, Μπιζέτας 3, Παγάνης 16, Σπυριδωνίδης, Φίτσιος 12(3), Μανούρας 3, Ντόβας.

DALTONS : Καραθανάσης Φρ. 27(1), Πετρόπουλος, Καραθανάσης Αθ., Σιάσιος 5, Αχτσής, Παπαγιάννης 2, Καραγιαννόπουλος 7, Μπογδαμπεϊδης Γ. 10, Μπογδαμπεϊδης Ν., Κλωναράς 12(1), Στογιάννος, Μπογδαμπεϊδης Στ. 6.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής