breaking news Νέο

Νοσταλγία Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Νοσταλγία Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Πέμπτη 20 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς βγήκε και το τρίτο εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου οι Oklaχωμα κέρδισαν τις Μορφές με σκορ 72-56.

Δύσκολη πρόκριση για την αρμάδα του Μπεκιαρίδη, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση χάρη στην πιεστική τους άμυνα. Ο Παπανικολάου στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι έτρεξε, μοίρασε και σκόραρε από μακριά, ο  Κουμτσίδης κέρδισε πολλές μάχες παλικαρίσια στο ζωγραφιστό και οι Τσαλιγόπουλος με τον Τσιριμπάκα βράχοι στην άμυνα.

Τελευταίο παιχνίδι για τις ανεπανάληπτες Μορφές του Καραμίχου, που πούλησαν ακριβά το τομάρι τους. Ασταμάτητος ο Χατζηκυριακίδης Σ. που σκόραρε, μοίρασε και κατέβασε μπάλα. Ο Χριστοφορίδης στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι έδωσε λύσεις από μακριά, ο Σκουμπόπουλος πυροβολούσε και ο Τριγώνης έγινε τιραμόλα σε άμυνα και επίθεση, αλλά έμειναν από δυνάμεις και επήλθε η ήττα.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιάδης 4, Παπανικολάου 20(2), Κούλης, Μπεκιαρίδης, Τσιριμπάκας 2, Τούφας 4, Κουμτσίδης 26, Τσαλιγόπουλος 4, Μπιτέρνας 12

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφορίδης 12, Καραμίχος 5, Κολιός 3(1), Χατζηκυριακίδης Σ. 20, Τριγώνης 7, Μαυρόπουλος, Χατζηκυριακίδης Θ. 2, Σκουμπόπουλος 7(1).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής