breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε η «μεταγραφολογία»

ΒΕΡΟΙΑ: Ξεκίνησε η «μεταγραφολογία»

Μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος έκαναν την εμφάνισή τους στον τυπο, τα πρώτα ονόματα παικτών που αποτελούν μεταγραφικό στόχο των ομαδων της Football League, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΒΕΡΟΙΑ. Και η ονοματολογία αυτή τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε προς την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια μπαίνουμε στην καρδιά της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να ενταθεί.

Βέβαια, όπως επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τα περισσότερα από τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως μεταγραφικοί στόχοι των ομάδων αυτή την εποχή είναι δάκτυλος  των μανατσαρέων που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να διαφημίσουν το εμπόρευμα τους και δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα. Τα πρώτα λοιπόν ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους στον τύπο σαν μεταγραφικοί στόχοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και τα αναφέρουμε ακριβώς επειδή είναι τα πρώτα και ίσως αποτελούν δείγμα του πως περίπου θα κινηθεί η εκπρόσωπος της Ημαθίας στην Football League είναι του Αλμπέρτο Σιμόνι, του Νίκου Ζούρκου και του Βραζιλιάνου Καρλίτο.

Ο πρώτος ο Αλμπέρτο Σιμόνι, είναι επιθετικός και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Άρη Παλαιοχωρίου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και ο Ταΐρης με την οποία πέτυχε 30 τέρματα (τις δύο σεζόν). Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΟ Καλλικράτειας επισης της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον Αλμπέρτο Σιμόνι που είναι 23 ετών, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες ομως η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την απόκτησή του. Ο δεύτερος ο Νίκος Ζούρκος είναι επίσης γνωστός από πρώτο χέρι τόσο στους επιτελείς της ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και στους φιλάθλους όχι μόνο επειδή προέρχεται από την περιοχή μας αλλά και επειδή έχει αγωνιστεί στα γήπεδα της Ημαθίας σαν αντίπαλος των ομάδων μας, φέτος με τα χρώματα των Γιαννιτσών και τα προηγούμενα χρόνια με την ομάδα του Αιγινιακού, φορώντας το Νο 10 στην πλάτη.

Αγωνίζεται στην μεσσαία γραμμή.

Ο τρίτος, που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο Σαββατοκύριακο σαν μεταγραφικός στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ο Βραζιλιάνος Καρλίτο (το πλήρες όνομα του είναι Κάρλος Ντάνιελ Ντο Σάντος Αράχνα Τζούνιορ).

Ο Καρλίτο αγωνίζεται επίσης στη μεσαία γραμμή και την περίοδο που πέρασε ήταν παικτης του ΠΟ Ατσαλένιος ενω έχει φορέσει και τη φανέλα της Θήβας.

Σιμόνι, Ζούρκος και Καρλιτο λοιπόν ειναι τα τρία ονόματα που έπαιξαν στα διάφορα αθλητικά σαϊτ και στις αθλητικές εφημερίδες το περασμένο Σαββατοκύριακο για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ. Και είναι από τα πρώτα που ακούγοντα και γράφονται και ενω βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιοδου και έχουμε μπροστά μας διόμιση ακόμη μήνες μεταγραφικών ζημώσεων.

Το αν και ποσο πράγματι ενδιαφέρουν και τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ θα φανεί τις επομενες ημέρες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η επιτροπή σχεδιασμού της ομάδας επικεφαλής της οποίας βρίσκεται ο προπονητής της Σάκης Θεοδοσιάδης έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με μεταγραφικούς στόχους και δεν αργούν και οι επίσημες ανακοινώσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής