breaking news Νέο

Λόγια σταράτα από τον Τηλέμαχο!

Λόγια σταράτα από τον Τηλέμαχο!

Πρώτος φιλοξενούμενος χθες της εκπομπής «Λόγια Σταράτα», που παρουσιάζουν οι Αλέκος Χατζηκώστας και Παύλος Τουτουντζίδης στο Ράδιο «ΑΙΧΜΗ» από τη συχνότητα 102,8 fm και ιντερνετικά στο www.imerisia-ver.gr, ο γιατρός – χειρουργός Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στην Ημαθία, στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο χειρουργός των....10.000 εγχειρήσεων, όπως παρουσίασε με χιούμορ τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ο Αλέκος Χατζηκώστας, ερωτώμενος αρχικά γιατί με το ΚΙΝ.ΑΛ. υποψήφιος βουλευτής, επεσήμανε πως «ως προερχόμενος από την αριστερά και πορευόμενος με τη ΔΗΜ.ΑΡ., διαφώνησα με αρχές που αντιπροσώπευε (π.χ. στο Μακεδονικό ζήτημα), αλλά και με τις αρχές που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και είδα ότι τελικά με εκφράζει το ΚΙΝ.ΑΛ. Αν και είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με την πολιτική, μετά από την αποχώρησή μου από τα δημοτικά κοινά, προβληματίστηκα, αφού η γενιά μου έμαθε να μην είναι αδιάφορη στα προβλήματα του τόπου.  Όταν λοιπόν κλήθηκα να αποφασίσω, μέτρησα τις δυνάμεις μου και ευχήθηκα να προσφέρω ό,τι μπορώ».

Ο κ. Χατζηαθανασίου παρατήρησε ότι στις περιοδείες που κάνει, απέχει η νεολαία, σε σχέση με παλιές γενιές ανθρώπων, που δείχνουν μια συσπείρωση. «Το ΚΙΝ.ΑΛ», είπε, «αποκτά μια δυναμική και μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στόχος είναι όχι μόνο να βγάλει μια έδρα στην Ημαθία, αλλά και να αυξήσει τη δύναμή του στη Βουλή». Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εθνικής συνεννόησης για τα μεγάλα θέματα που δημιούργησαν τα μνημόνια στην Ελλάδα, λέγοντας ότι τα «υπερπλεονάσματα» πρέπει να κατευθυνθούν στην τόνωση των δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων και την αξιοποίηση του ενεργειακού δυναμικού της χώρας. Χαρακτήρισε ως ιστορική παρακαταθήκη το έργο του Γεννηματά, του Πεπονή, του Αυγερινού, λέγοντας ότι είναι ευκαιρία για το «ΠΑΣΟΚ» να πιάσει το νήμα εκεί που το άφησαν πολιτικοί αυτού του μεγάλου βεληνεκούς. Επίσης ζήτησε να μην υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ, για να περιφρουρηθεί το κοινωνικό κράτος. «Η ΝΔ δεν είναι λύση για τον τόπο. Οπότε δεν πρέπει να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ και να συμβιβάζεται με το πρόγραμμά της». Τέλος, στην ερώτηση γιατί οι Ημαθιώτες να ψηφίσουν...Τηλέμαχο, είπε : «Να ψηφίσουν κάποιον, που είναι αξιόπιστος και δεν θα πει άλλα πράγματα από αυτά που λέει τώρα, όταν βγει έξω από τη Βέροια»! 

Σήμερα Τρίτη, Παύλος και Αλέκος φιλοξενούν στα «Λόγια Σταράτα» την Ιωάννα Σοφρόνωφ. Ραντεβού λοιπόν στις 12:00 στο 102,8 FM και στο www.imerisia-ver.gr!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής