breaking news Νέο

Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων δείχνει μέχρι στιγμής αυτό της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων δείχνει μέχρι στιγμής αυτό της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ένωσής μας με τρεις ομάδες, τη Νίκη Αγκαθιάς, το ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να κάνουν το “δύο στα δύο” και να τίθενται επικεφαλής από πολύ νωρίς στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό βέβαια που εντυπωσίασε είναι το σκορ με το οποίο νίκησε μέσα στο Διαβατό η Νίκη Αγκαθιάς τον τοπικό Ατρόμητο. Η νίκη βέβαια της φιλοξενούμενης ομάδας, που έχει στελεχωθεί με παίκτες που έχουν εμπειρίες από εθνικές κατηγοριες, ήταν λίγο - πολύ από ολους αναμενόμενη, αυτό που λίγοι σίγουρα το είχαν προβλέψει ήταν το μέγεθος του σκορ. Το 0-13 με το οποίο πέρασε από το γήπεδο του Διαβατού ασφαλώς και δεν είναι ένα αποτέλεσμα και πολυ συνηθισμένο για ποδοσφαιρικό αγώνα και φανερώνει τη διαφορά που έχει “χτίσει” από τις περισσότερες ομάδες η ομάδα της Αγκαθιάς.

Αντίθετα το 4-1 με το οποίο κέρδισε στο γήπεδό του ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου τη Δόξα Λιανοβεργίου κανέναν δεν εξέπληξε, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενώ η νικήτρια διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού της στα ίδια περίπου με της προηγούμενης περιόδου επίπεδα.

Στο παρά δυο λυτρώθηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που νίκησε 2-1 στην έδρα του το Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που για δεύτερη φορά στα ισάριθμα παιχνιδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα, χάνει με το ίδιο σκορ, παραμένοντας άποντος.

Στην αντίπερα όχθη εκτός από τον Ατρόμητο Διαβατού και το Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, δίχως βαθμό ύστερα από δυο παιχνίδια παραμένουν το Λιανοβέργι, που όπως αναφέραμε, έχασε 4-2 στο Ροδοχώρι και ο Κεραυνός Επισκοπής, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από το ΓΑΣ Κοπανού και μάλιστα με το ίδιο σκορ 3-1.

Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου στο πρώτο της παιχνίδι (την πρώτη αγωνιστική έκανε το ρεπό της) νίκησε 4-1 τη Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας, ενώ ο Αχιλλέας Νάουσας και ο Αρης Παλαιοχωρίου ήρθαν ισόπαλοι στο ουδέτερο γήπεδο των Λευκαδίων δίχως γκολ, όπως ισόπαλο έληξε (1-1) και το γειτονικό ντέρμπι ΑΕ Χαρίεσσας - Απόλλων Αγίου Γεωργίου και αυτές είναι οι μοναδικές ισοπαλίες στα 14 πρώτα παιχνίδια που διεξήχθησαν τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Α1 κατηγορίας της Ένωσής μας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-13: Πυροβόλο η Νίκη Αγκαθιάς συνέτριψε στο γήπεδο του Διαβατού τον Ατρόμητο με 13-0.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο αντιπάλων όπως φαίνεται και από το σκορ, ήταν μεγάλη, με τους φιλοξενούμενους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο πέτυχαν τα 10 από τα 13 τους τέρματα να είναι ασταμάτητοι.

Το σκορ ανοιξε μόλις στο 3’ ο Τριανταφυλλίδης και το εκλεισε στο 90’ ο Στυλίδης. Ενδιάμεσα σκόραραν ο Ξαγοράρης 10’ και 75’), ο Ευγένης Κίτσας (42’, 65’, 80’ και 86’), Παντελίδης (50’), Λίτσι (70’ και 75’) Αντωνίου (73’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστουλης (Ασβεστάρας - Χαλατζούκας).

Ροδοχώρι - Λιανοβέργι 4-1: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια τουπαιχνιδιού, δεν δυσκολεύθηκε να πάρει μια εύκολη σχετικά νίκη κερδίζοντας τη Δόξα Λιανοβεργίου με 4-1.

Στο 18’ οι φιλοξενούμενοι με το Στεργιόπουλο άνοιξαν ο σκορ με το Ροδοχώρι να ισοφαρίζει στο 20’ με τον Κοτζαχρήστο και στο 27’ να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρέγκου.

Στο 42’ ο Ρίσσου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 και στο 70’ ο Μπρέγκου διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Αργυρίου - Μπακάλης).

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-1: Με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που νίκησε δύσκολα στην έδρα του το Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 2-1.

Οι μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη ο Ντόγος στο 38’ και ο Θ. Κίτσας στο 42’.

Η Αγία Μαρίνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 65’ με γκολ του Τηλκερίδη.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Φωτιάδης με σουτ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χρυσάφης - Χριστοδούλου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-0: Δίχως νικητή και δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Άρη Παλαιοχωρίου και του Αχιλλέα Νάουσας που έγινε στο γήπεδο των Λευκαδίων.

Το αποτέλεσμα σε γενικες γραμμές θεωρείται δίκαιο, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την υπεροχή και τις λίγες σχετικά ευκαιρίες για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Παζαρτζικλής - Καραϊωσήφ).

ΑΡΑΧΟΣ - Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 4-1: Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η Ποντιακή Νεολαία Αράχου νίκησε στο γήπεδο της τη Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας με 4-1 παίρνοντας έτσι τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο αιθαλείς Σάκης Δερμιτζόγλου και με το γκολ αυτό να χωρίζει τους δυο αντιπάλους οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτηρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη με το “καλημέρα” ο Σιδηρόπουλος από κοντά έκανε το 2-0, ενώ στο 67’ ο Χατζηβασιλειάδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 70’ η Ν. Νικομήδεια μείωσε με τον Παπαδόπουλο, με τον Τσέργα στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Πίτου - Μαργαρίτης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 3-1: Η γηπεδούχος ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’ από γκολ του Παραστατίδη, κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και αφού ισοφάρισε στο 43’ με το Ντέλλα, στην επανάληψη πέτυχε άλλα δυο τέρματα από αυτογκόλ το πρώτο στο 49’ και το Ντέλλα το δεύτερο στο 75’ και πήρε το γειτονικό ντέρμπι κερδίζοντας την Επισκοπή με 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Ιασωνίδης - Νησελίτης).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-1: Ισόπαλο (1-1) έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της πρώτης.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και τη Χαρίεσσα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με πέναλτι που εκτέλεσε ο Δελητζάκης. Ο φιλοξενούμενος Απόλλων δεν το έβαλε κάτω και στο 84’ ισοφάρισε με γκολ του Προϊου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Νατσιούρας - Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής