breaking news Νέο

Γκολ στην ανθρωπιά

Γκολ στην ανθρωπιά

Λίγες ώρες απέμειναν για την πραγματοποίηση του αγώνα ανάμεσα στις παλιές δόξες της Νάουσας και τις αντίστοιχες της Βέροιας, για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τρούπκου που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, έπειτα από σοβαρό αυτοκινητιστικό ατυχημα που είχε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας. Το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 18.00μ.μ. οι παλαίμαχοι παικτες των δύο ομάδων θα πάρουν θέση στο τεραίν του Δημοτικού Σταδίου της Νάουσας, για να βρεθούν αντιμετωποι, όχι σε μια συνάντηση που σε προγενέστερες εποχές κινητοποιούσε τους φιλάθλους και αναδείκνυε την αντιπαλότητα δυο πόλεων, αλλά αυτή τη φορά για έναν αγώνα για καλό σκοπό. Σ’ αυτήν την αναμέτρηση του Σαββάτου, παλαίμαχοι παίκτες της Νάουσας και της Βέροιας με την προσθήκη και κάποιων διεθνών ποδοσφαιριστών (ανάμεσα τους πιθανόν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, επιστήθιος φίλος του Γρηγόρη Τρούπκου) θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ανταποκρινόμενα σ’ αυτή την πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία που αναλήφθηκε από τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, για έναν παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τις τάξεις του και στην συνέχεια άνοιξε τα φτερά του και μεταγράφηκε σε μια από τις λαοφιλείς ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από πλευράς Βέροιας, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή στο εν λόγω παιχνίδι οι: Υφαντίδης Χρήστος, Παπατζίκος Δημήτριος (Τάκης), Παπανώτας Νίκος, Νατσούρας Αντώνης, Μελετίδης Μιλτιάδης (Μπούλης), Ελευθεριάδης Ανδρέας, Τσιούχας Δημήτριος, Λύχνας Δημήτριος, Μαντζαρίδης Γιάννης, Τρούπκος Θωμάς, Βεζυργιανόπουλος Σταύρος, Φουλατσικλής Γιώργος, Μίλης Γιώργος, Κεσίδης Γιώργος, Παπαδόπουλος Μανώλης, Παπαδόπουλος Σταύρος, Στεργιόπουλος Κώστας, Χωλόπουλος Χρήστος, Χωματάς Ευθύμιος, Παπαστέργιος Θανάσης, Κολεσίδης Μπάμπης, ενω για πρώτη φορά θα πάρουν μέρος σε αγωνιστική δραστηριότητα των παλαιμάχων της Βέροιας και οι Καστανιώτης Βασίλης και Σολάκης Ηλίας. Χρέη προπονητή θα κάνει - ποιός άλλος; - ο αξεπέραστος Γιώργος Χατζάρας, με φροντιστές της ομάδας τους Σούλη Σταφυλλίδη και Χριστόφορο Πουρσανίδη.

 

Στη Νάουσα και μη μάχιμοι Βεροιώτες Βετεράνοι παίκτες!

Την δε, αποστολή των “κυανέρυθρων” της Βέροιας θα ακολουθήσουν και οι μη μάχιμοι ποδοσφαιριστές Κελεσίδης Λευτέρης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Σπυρίδων Αγγελος, Αραμπατζής Κώστας, Στοϊος Γιάννης, Σταφυλλίδης Κώστας και Παπαφωτίου Γιάννης.

Τέλος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας καλούνται το Σάββατο να βρίσκονται στις 4μ.μ. στο “ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ” - Αrt Callery, Books & coffee (Βενιζέλου 43), από το οποίο και θα αναχωρήσουν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα για τη Νάουσα.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής