breaking news Νέο

Επίσκεψη του Συλλόγου προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζιδανίου στα Σέρβια Κοζάνης

Επίσκεψη του Συλλόγου προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζιδανίου στα Σέρβια Κοζάνης

Την Κυριακή  23 Ιουνίου  2019 ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Ζιδανίου στα Σέρβια Κοζάνης.

Η αναχώρηση των προσκυνητών έγινε στις 07.00 και η άφιξη στις 08.30. Οι προσκυνητές εκκλησιάστηκαν στο καθολικό της Μονής. Μετά τη θεία λειτουργία η ηγουμένη μίλησε ειδικά για τους προσκυνητές του Συλλόγου μας σχετικά με την ιστορία της Ιεράς Μονής.

Στη συνέχεια έγινε δεξίωση στο αρχονταρίκι και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Ιεράς Μονής. Μετά οι προσκυνητές επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο της Αιανής και ξεναγήθηκαν.

Το μεσημέρι  τα μέλη του Συλλόγου κατευθύνθηκαν  στο Οικογενειακό Κέντρο Γκούνας στην πλατεία της Αιανής, όπου και γευμάτισαν. Στις 4 μ.μ. οι προσκυνητές έφτασαν στο γραφικό χωριό Νεράιδα Κοζάνης, όπου απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ. Επακολούθησε η επιστροφή στην Αλεξάνδρεια.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Ζιδανίου Σερβίων Κοζάνης.             

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                        ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής