breaking news Νέο

«Εκκλησία» το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Συζήτηση υπηρεσιακών θεμάτων σε ήρεμους τόνους!

  • «Εκκλησία» το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Συζήτηση υπηρεσιακών θεμάτων σε ήρεμους τόνους!
  • «Εκκλησία» το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας. Συζήτηση υπηρεσιακών θεμάτων σε ήρεμους τόνους!

Με άκρως ήρεμους τόνους διεξήχθη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, το απόγευμα της Τετάρτης 26ης Ιουνίου, με την ατζέντα της ημερήσιας διάταξης να περιλαμβάνει υπηρεσιακά θέματα.

Ο δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τη διευθύντρια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, Σοφία Μαυρίδου, αναφορικά με την κατανομή μαθητών στα Γυμνάσια της Νάουσας. Όπως δήλωσε ο κ. δήμαρχος, η κα. Μαυρίδου του μετέφερε ότι, αν δεν γίνει η ανακατονομή που προτάθηκε από την

ίδια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη συνέχιση της λειτουργίας του 2ου Γυμνασίου και  επέμεινε στην απόφασή της για την ανακατονομή, στην οποία αντέδρασαν οι γονείς.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Τάσος Καραμπατζός, ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στο νεοεκλεγμένο δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, μαζί με συμβούλους του ΕΝΑ ΜΑΖΙ, όπως αντίστοιχα ευχήθηκε στους δυο δημοτικούς συμβούλους, τη Μαρία Τορορή και τον Κώστα Καλδάρα, που είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝ.ΑΛ και τον

ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ζήτησε να πληροφορηθεί, αν ο δήμος έχει προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη θερινή περίοδο.

Απαντώντας του ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, Σταύρος Βαλσαμίδης, είπε ότι ο δήμος, μη έχοντας πολιτιστικό οργανισμό, όπως αντίστοιχα ο δήμος Βέροιας με την ΚΕΠΑ, δεν μπορεί, λόγω της προεκλογικής περιόδου,  να προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Απαντώντας στον κ. Καραμπατζό, αναφορικά με το ζήτημα της κινητικότητας των δημοτικών υπαλλήλων, ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, από το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση, αφού έτσι αποδυναμώνονται οι μικροί δήμοι, εις βάρος των μεγάλων αστικών κέντρων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής