breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τον μεγαλύτερο εγκληματία της ανθρωπότητας

Όσον αφορά την διάπραξη αποτρόπαιων εγκλημάτων, λίγοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον ηγέτη των Ναζί, Αδόλφο Χίτλερ. Έβαψε τα χέρια του με το αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς άνδρες στην παγκόσμια ιστορία, έχοντας τον τίτλο του μεγαλύτερου εγκληματία στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Χίτλερ δεν γεννήθηκε βίαιος τύραννος, έγινε ένας. Υπάρχουν μερικά πράγματα γι ‘αυτόν που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ή τείνουν να αγνοούν, που, για να πούμε την αλήθεια, είναι απολύτως κατανοητό.

 

Εδώ είναι 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Αδόλφο Χίτλερ:

Απορρίφθηκε δύο φορές απο την Σχολή Καλών Τεχνών

Η αποτυχία του Χίτλερ να γίνει ζωγράφος, τον οδήγησε να γίνει ένας αλλοπρόσαλος άνθρωπος, με αντισηματικά αισθήματα, ο οποίος πέρασε στην σφαίρα της τρέλας, συμπαρασύροντας τον ολόκληρο τον κόσμο στον όλεθρο. Ωστόσο, ίσως να μην γνωρίζετε ότι έκανε αίτηση στην Σχολή Καλών Τεχνών δύο φορές – και απορρίφθηκε τόσο σκληρά τη δεύτερη φορά, που του στερήθηκε η ιδιότητα του φοιτητή, πετάχθηκε στον δρόμο και κοιμόταν σε άσυλα. Ακόμα και τώρα, οι ειδικοί της τέχνης υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ ήταν ένας καλλιτέχνης κάτω του μετρίου.

 

Ο Χίτλερ λάτρευε τους σπουδαίους Γερμανούς καλλιτέχνες

Η αγάπη του Χίτλερ για τους κλασικούς Γερμανούς καλλιτέχνες αποτυπώθηκε και στα δικά του έργα, γι ‘αυτό είναι εύκολο να δούμε τις ομοιότητες μεταξύ των σκίτσων του και των έργων του ζωγράφου Hans Thoma.

Άλλοι αγαπημένοι; ο Albrect Durer, ο Lucas Cranach ο γηραιότερος και ο Johannes Vermeer – οι οποίοι πιθανότατα θα προτιμούσαν να μην είναι!

 

Πρόβαρε τις ομιλίες του βγάζοντας φωτογραφίες τον εαυτό του…

Ο Χίτλερ είχε τόσο μεγάλη εμμονή με την εικόνα του, που είχε τον φωτογράφο Heinrich Hoffman να τον αποθανατίζει ενώ πρόβαρε τις ομιλίες του. Ευτυχώς για εμάς, παρά το γεγονός ότι αργότερα του είπαν να καταστρέψει όλες τις φωτογραφίες του Χίτλερ, ο Hoffman δεν το έκανε και μάλιστα τις συμπεριέλαβε στα απομνημονεύματά του.

 

Ξόδευε χρήματα ανεξέλεγκτα

Ο Χίτλερ ήταν γενικά εκτός ελέγχου, αλλά ο βιογράφος του  Volker Ullrich, αποκάλυψε ότι ο Φύρερ ξόδευε τεράστια χρηματικά ποσά για πολυτελή είδη (αυτοκίνητα, σαμπάνιες, ρούχα κ.λπ.), ενώ προσποιούνταν ότι ήταν “άνθρωπος του λαού”. Που δεν ξόδευε χρήματα; Σε φόρο εισοδήματος.

 

Του ζητήθηκε κάποτε να τριμάρει το μουστάκι του

Το προτιμώμενο στυλ μουστακιού του Χίτλερ ήταν στην πραγματικότητα το Handlebar (τσιγκελωτό). Δυστυχώς γι ‘αυτόν, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον διέταξαν να το μικρύνει, ώστε να προσαρμόζεται κάτω από τις μάσκες αερίου (οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν λειτουργούσαν, και τυφλώθηκε προσωρινά λόγω ενός αερίου μουστάρδας που έπληξε το στρατόπεδο του το 1918).

 

Του άρεσε η Disney

Παρόλο που η Disney αντιπροσωπεύει τις ταινίες για παιδιά, για τον δικτάτορα αντιπροσώπευε την πρόοδο της τεχνολογίας, αφού η “Χιονάτη” είχε εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια κατά την κυκλοφορία της το 1937. Φημολογείται ότι εντυπωσιάστηκε με το “King Kong” εξαιτίας των ειδικών του εφέ, και παρακολουθούσε τόσο αυτό όσο και πολεμικές ταινίες επανειλημμένα.

 

Εκτός από ανθρώπους στρατολόγησε και σκυλιά

Ο αδίστακτος δικτάτορας θεωρούσε τα σκυλιά εξίσου έξυπνα με τους ανθρώπους,  και έτσι προσπάθησε να τους μάθει να “μιλάνε”, να διαβάζουν και να συλλαβίζουν.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς ακαδημαϊκών, οι Γερμανοί έκαναν μέχρι και πειράματα στα αθώα τετράποδα, προσπαθώντας να τα κάνουν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους μέσω της τηλεπάθειας.

Ο Χίτλερ είναι γνωστό ότι λάτρευε τα σκυλιά και ήλπιζε ότι τα ζώα μπορούν να μάθουν να επικοινωνούν με τους Ναζιστές ιδιοκτήτες τους. Είχε στην κατοχή του δύο Γερμανικούς ποιμενικούς, την Μπλόντι και την Μπέλλα, ενώ σκότωσε την τελευταία προτού να αυτοκτονήσει το 1945.

 

Ο Χίτλερ ήταν vegetarian και είχε ανθρώπους να δοκιμάζουν το φαγητό του

Ο Χίτλερ ήταν γνωστό ότι ήταν παρανοϊκός, τόσο παρανοϊκός όμως, που απασχολούσε ανθρώπους για να δοκιμάζουν το φαγητό του. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να απολάμβαναν την crème de la crème της γερμανικής κουζίνας (κατά τη διάρκεια μιας περιόδου υποσιτησμού και πείνας), αλλά από την άλλη κινδύνευαν να χάσουν την ζωή τους. Λέγεται ότι μετά από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, κράτησε όλους τους “δοκιμαστές” φυλακισμένους, οι οποίοι έπρεπε να υποφέρουν μια τρομερή δοκιμασία.

 

Ποτέ δεν πήγε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

O Xίτλερ ήθελε να φτιάξει ένα μουσείο για τους Εβραίους μετά την εξαφάνιση τους, και μάλιστα είχε συλλέξει χιλιάδες αντικείμενά τους, τα οποία είχε φωτογραφίσει και αρχειοθετήσει. Ο ίδιος ωστόσο, ποτέ δεν είχε επισκεφτεί ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μάλιστα δεν βρέθηκε ούτε ένα κείμενο του που να έχει αναφορές για τις δολοφονίες στα “στρατόπεδα του θανάτου”.

 

Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, σύμφωνα με τον βραβευμένο Γερμανό συγγραφέα Norman Ohler, συγγραφέα του “Blitzed: Drugs in Nazi Germany”.

Ήταν γνωστό ότι ήταν υποχόνδριος, ωστόσο ήταν εθισμένος σε ένα μεγάλο βαθμό με μια ουσία που έμοιαζε με την ηρωίνη και ονομαζόταν Eukodol. Λέγεται ότι η απόφαση του να εισβάλλει στην Ρωσία το 1941, ήταν άμεση συνέπεια του εθισμού του. Μετά την κίνηση του αυτή, πολλοί θεώρησαν ότι ήταν πραγματικά παράφρων.

*****

Παιδί έπεσε από τον 2ο όροφο και προσγειώθηκε στην αγκαλιά του!

Το βίντεο που δείχνει έναν νεαρό άνδρα να σώζει την τελευταία στιγμή ένα κοριτσάκι που πέφτει από τον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη έχει γίνει viral με τους χρήστες του Διαδικτύου να εξαίρουν την «ηρωική» του πράξη.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στη συνοικία Φατίχ στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όμως οι εικόνες μεταδόθηκαν αυτή την εβδομάδα από το πρακτορείο Dogan. Την ώρα που περπατούσε στον δρόμο ο Φαουάζι Ζαμπάατ, ένας 17χρονος Αλγερινός, είδε την Ντόχα Μοχάμεντ, ένα κορίτσι δύο ετών από τη Συρία να παίζει χωρίς επίβλεψη στο παράθυρο ενός διαμερίσματος.

Στο βίντεο φαίνεται ο 17χρονος να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και στη συνέχεια να κάθεται κάτω από το παράθυρο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το κορίτσι πέφτει στο κενό, όμως την πιάνει ο φύλακας άγγελός της προτού χτυπήσει στο έδαφος. Το μικρό κορίτσι γλίτωσε από την πτώση χωρίς ούτε μία γρατζουνιά.

Το βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό σύστημα παρακολούθησης, αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν αμέσως viral. «Περπατούσα στον δρόμο όταν είδα ένα μικρό κορίτσι στο παράθυρο. Έπεσε και, χάρη στον Θεό, την έπιασα προτού χτυπήσει στο έδαφος», διηγήθηκε ο νεαρός.

*****

Μια πρώην αποθήκη μετατράπηκε σε κατοικία αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων

Χρώματα εκρήγνυνται από κάθε επιφάνεια σε μια από τις πλέον αγαπημένες γειτονιές-καμβάδες του Λος Άντζελες, την Arts District. Αστείρευτη δημιουργικότητα και τάσεις αναδύονται ασταμάτητα από τους τοίχους των ανακαινισμένων αποθηκών και των βιομηχανικού-στυλ loft των καλλιτεχνών. Γκαλερί, στούντιο και λάτρεις του καφέ, των κοκτέιλ και των πρωτοποριακών ιδεών συγκεντρώνονται σ’ αυτήν την άψογα φιλοτεχνημένη γειτονιά που δίνει χώρο στους νέους καλλιτέχνες και οραματιστές.

Μια από αυτές τις ανακαινισμένες αποθήκες είναι η 536 West 29th Street, η οποία είναι ότι θέλει κανείς απο έναν βιομηχανικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία/γραφείο. Εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα, ψηλά ταβάνια, ρουστίκ ξύλινα δοκάρια και πρωτότυπα χαλύβδινα παράθυρα, περικλύουν αυτό το πανέμορφο ακίνητο των 595 τετραγωνικών μέτρων.

Στο εσωτερικό της η κατοικία διαθέτει πολλαπλά ευάερα επίπεδα που είναι προσβάσιμα μέσω μιας σειράς απο σκάλες. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έναν εντυπωσιακό ενιαίο χώρο, όπου τα δάπεδα από γυαλισμένο σκυρόδεμα λούζονται με το φυσικό φως που πέφτει από τις ξύλινες οροφές των 6 μέτρων. Ο κύριος χώρος διαβίωσης περιλαμβάνει τραπεζαρία και μια χειροποίητη κουζίνα με ντουλάπια που είναι κατασκευασμένα από βαρέλια κρασιού Cabernet Sauvignon.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα design studio το οποίο μπορεί εύκολα να επαναπροσδιοριστεί για να ικανοποιήσει μεμονωμένες ανάγκες. Αν και η ιδιοκτησία αποτελείται ήδη από 595 τετραγωνικά μέτρα, υπάρχει η δυνατότητα της προς τα άνω επέκτασης του κτίσματος, με επιπλέον 557 έως 11.115 τετραγωνικά μέτρα.


Παιδί έπεσε από τον 2ο όροφο και προσγειώθηκε στην αγκαλιά του!
Μια πρώην αποθήκη μετατράπηκε σε κατοικία αξίας 18,5 εκατ. δολαρίων

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής