breaking news Νέο

Α.Καγκελίδης για τη συμφωνία των Πρεσπών : «Μας δουλεύουν όλοι! Ο αγώνας συνεχίζεται με προσφυγή στη δικαιοσύνη και συλλαλητήρια»

Α.Καγκελίδης για τη συμφωνία των Πρεσπών : «Μας δουλεύουν όλοι! Ο αγώνας συνεχίζεται με προσφυγή στη δικαιοσύνη και συλλαλητήρια»

Γνωστός για την προσήλωσή του στα εθνικά μας θέματα ο Αντώνης Καγκελίδης. Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για τις εκδηλώσεις του «Ευστάθιου Χωραφά», ο πρόεδρος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν στην Ημαθία για τα 100 χρόνια της ποντιακής γενοκτονίας, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τέλους του έτους. Ο κ. Καγκελίδης είπε ότι για τον ίδιο, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει ακόμη λήξει. «Ως σύλλογος, απευθυνθήκαμε σε συνταγματολόγους, ενώ παίρνουμε προτάσεις από καθηγητές πανεπιστημίου, για την προσφυγή που θα καταθέσουμε εναντίον της εφαρμογής της, όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ημαθίας. Θα έχουμε εξελίξεις, ενώ θα συνεχιστούν και τα συλλαλητήρια», είπε, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του στα δημοτικά κοινά λήγει, για να αφιερωθεί στον αγώνα προάσπισης της Μακεδονίας μας. Τι επισήμανε, αναφορικά με τις θέσεις των κομμάτων για τη συμφωνία των Πρεσπών; «Μας δουλεύουν όλοι»! Αν μη τι άλλο, ο Αντώνης δεν διστάζει να πει την άποψή του! Πόντιος είναι άλλωστε σκηρός και σα κόσμ(ι)α εξακουστός!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής