breaking news Νέο

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Σφηκιά, Ριζώματα, Αγ. Μαρίνα και Αγ. Γεώργιο

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε Σφηκιά, Ριζώματα, Αγ. Μαρίνα και Αγ. Γεώργιο

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, κλιμάκιο του ΚΚΕ με την υποψήφια βουλευτή Σοφρόνωφ Ιωάννα περιόδευε στα χωριά των Πιερίων, Σφηκιά και Ριζώματα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η περιοδεία συνεχίστηκε στην Αγ. Μαρίνα και στον Αγ. Γεώργιο.

Στη συζήτηση με τους κατοίκους εκφράστηκε η δυσαρέσκεια και η αγανάκτησή τους από τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης, «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και τις υποσχέσεις προεκλογικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

Η υποψήφια βουλευτής ενημέρωσε για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, για τις προτάσεις νόμου και τις τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ, για την πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων, των άνεργων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων. Προτάσεις που απορρίφθηκαν συντριπτική τους πλειοψηφία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα.

Κάλεσαν τους κατοίκους να προσπεράσουν κάλπικα διλλήματα και εκβιασμούς, να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ έτσι ώστε απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση να υπάρχει μια πραγματική δύναμη πίεσης, αντίστασης, οργάνωσης του αγώνα παντού.

Στις 8 του Ιούλη σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατός ο λαός. Και ο λαός θα είναι δυνατός με πιο ισχυρό ΚΚΕ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής